2017. október 9., hétfő

Az ártárgyalás folytatódik

Úgy érzékeltem, hogy Áron időben elindult az iskolába.

A reggelihez le kellett mennem a pékségbe egy teljes kiőrlésű cipóért. Ezt kihasználva még vittem egy ballon vizet a smaragdfának, hogy az októberi napsütésben érezze jól magát.

A napi program sűrű telefonálgatásokkal kezdődött a Maros utcai lakás értékesítésével kapcsolatban. Nekem már nem volt kedvem alkudozni a vevő jelöltekkel, ezért minden ilyen feladatot igyekeztem magamról lerázni és átadni Gyöngyinek. 
Már majdnem elindultam a Nissan Centrumba tölteni, amikor még kaptam egy telefont, hogy okvetlenül szeretnének velem az árról személyesen tárgyalni. Meg is adtam a Nissan Centrum címét (XI. Vizsla utca), azzal, hogy most éppen oda indulok és ott is leszek egy darabig.

Épphogy felkötöttem az autót a töltőre, megjelentek a fiatalok (a vevők). Mondtam, hogy menjünk be, de tegyenek úgy mintha a kiállított LEAF mintadarabot jöttek volna meggusztálni, mert az autószalon nem az én ingatlan eladási irodám.

Az ártárgyalás teljesen átment lélektani hadviselésbe, amihez nekem nem volt kedvem, ezért igyekeztem lerázni őket és minden részletet átterheltem Gyöngyire.

Onnan elgurultam az FHB Széna téri fiókjához, de az ottani bankszámlám megszüntetése ügyében nem jártam sikerrel, mert azt nem találták. Legközelebbi kísérletemhez majd viszem a nemrég küldött levelüket.

Amikor Áron hazajött, részletesen beszámolt minden iskolai órájáról, majd bevonult a szobájába.


Vacsorára, hoztam mindenfélét a kis kínaiból. Emőke nem kért semmit, mert valamilyen gombás kaját készített magának, de azért Áron vitt neki is a kínai kajából.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése