2018. december 19., szerda

e-mobi tanácskozás


20181219 szerda

Csak a bejárati ajtó csukódását hallottam félálomban. Mire 8-kor felkeltem, Áron szobájában már csak a rendetlenség tátongott.

Reggeli előtt még meg is kellett borotválkoznom, (Éva rámparancsolt), mert az e-mobi tanácskozásra csak nem mehetek el ilyen borostásan.

Sikerült telefonon beszélnem  V. Ilonával a telekügyben és pillanatnyilag úgy néz ki, hogy pénteken délelőtt fogunk vele személyesen találkozni.
  
Beszereztem a karácsonnyfát, kicsit lesoványítottam a törzsét, hogy be tudjam erősíteni a karácsonyfa talpba, de a dízszítéseket, meg  a LED sort eddig nem sikerült megtalálnom.

Áron megint hozott egy 1-est Kémiából.

Ennek így nem lesz jó vége. Áronnak az első félévben, kémiából a maival együtt (más érdemjegye nincs is csak három 1-es). A kémia tanár kérdése, hogy Áron nincs-e otthon akadályoztatva a tanulásban? Ugyanis bele sem nézett az anyagba, miközben Emőkének meg azt mondta, hogy tanul.

 A síelőket vivő tanár egyszer már figyelmeztetett, hogy ilyen körülmények között márciusban nem tudja vinni Áront. (A befizetésből a Biztosítást le tudja mondani, de a szállást már nem). Az osztályfőnöknő szerint az igazolatlan hiányzásai egyedülállóak. Szerinte a kollégium sokat használna. Szerintem pedig Áron meredek lejtőn csúszik lefele.

½ 5-kor kezdődött az e-mobi  tanácskozás. A 8-as busszal igyekeztem odaérni és pontban sikerült is. Még az én általam előadottaknál is sokkal jobbakat hallottam, pedig az enyémnek is sikere volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése