2018. december 1., szombat

Látótér vizsgálat


20181201 szombat

A reggeli felkelés után becsepegtettem a mai elsőt, nehogy az derüljön ki a vizsgálaton, hogy nem végzem a kezelést a doktornő előírásai szerint.

Reggelire sonka tojással és tejeskávé.
 
Alig hogy befejeztem a reggelit, gyorsan körbenéztem, hogy miket kell vinnem, de nem találtam semmi lényegest.

11-kor indultam és már akkor kétséges volt, hogy odaérek-e  12 óra előtt.

Már majdnem bekopogtam, amikor jött a nővér és beengedett. Maga a látótér mérés kb. egy órát tartott és a nővér nem volt elégedett az erdményével.

A kinyomtatott látótér diagnózissal kellett átmennem a doktornőhöz. Látva az eredményeket nagyon elszomorodott.Még a végén nekem kellett vígasztalnom.

Adott egy beutalót  a főorvosnőhöz dec 18-ára véleményezésre és vfelírt néhány új receptet a fogyóban lévő cseppek kiváltásához.

Az utcai sütödében vettem egy mini  gyrost pitában és 18%-os töltöttséggel indultam a Nissán Centrumba.

14 %-ot mutatott az autó akkumulátorának a töltöttsége, amikor elkezdtem a töltést. Közben megettem a gyrost és lefőztem magamnak egy kávét.

85 %-nál kapcsoltam le.

A Gazdagréti téren Áron nyitott ajtót, de amikor mondta, hogy még nem csinált rendet, azonnal kifordultam.

Szomorúan indultam tovább  Dömsödre. Lent még találkztam Emőkével és Andrással. Emőke azt javasolta, nem kellene, hogy csak amiatt elmenjek, mert Áron szobájában rendetlenség van. Ő nem érzi, hogy engem nem  a rendetlenség zavar, inkább Áron határtalan igénytelensége.

Kiskunlacházán a pékségben vettem egy feltétben szegény (amúgy drága, 400.-ft) pizzacikket.

A házban jó meleg volt.

Este a lefekvés előtt a pizza cikkre tettem néhány kolbászkarikát, reszeltem rámég egy kis sajtot és így gazdagítva betettem a mikróba és azt vacsoráztam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése