2019. november 13., szerda

Árön üzent, hogy későn jön haza

½ 8-kor ébredtem, de már se Áron, se Manna nem volt fellelhető a lakásban.

Próbáltam a puzzle-ként összerakni, amit álmodtam. Az új családi vállalkozásban rajtam kívül élesen kivehető volt Emőke és P. Péter személye. A többiek csak homályosan, esetleg félállásban szerepeltek a történetben. Nekem nagyon össze kellett szednem minden korábbi tapasztalatomat, hogy életképes maradjon a vállalkozás.

Visszatérve a való világba kitöltöttem az Áron iskolájától e-postán kapott november 18-i fogadóórákra kitöltendő időpont foglalási lapot.

Reggelire átsütöttem egy darab véres hurkát és egy darab kolbászt.

Délután időben indultam a brushup-ra. A szokásosnak megfelelő jó hangulatú és hasznos volt az ott eltöltött három óra. Azon mindenki jót nevetgélt, hogy én mindig megígérem, de sosem csinálom meg a házi feladatot.

Hazaérve fogadott Áron Viber üzenete, hogy ma s későn jön haza.

Megválaszoltam neki: "hol vagy?, kikkel vagy? Mit jelent a későn? Tíz óra után hívom a 112-őt, akik ezt megértéssel fogják venni, mert az utóbbi időben rohamosan megnőtt a fiatalkorúakkal szemben elkövetett erőszakos bűncselekmények száma. Ne ijedj meg, csak körözést adnak ki. Esetleg, mint fiatalkorút bevisznek és kihallgatnak.
Ami a mobiltelefonodat illeti, lemondom az előfizetésed, mert így annak semmi értelme, hogy sosem vagy elérhető."

Vacsorára melegítek egy tányér halászlét.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése