2019. november 26., kedd

Manna


8 óra után ébredtem. Áron nem készítette el a tízóraiját, amihez tegnap minden alapanyagot megvettem, de legalább időben elindult.

Két jó hír az e-mailek között:

A Vaterás eladó írt, hogy a fenyő könyvespolc árát leengedte 30 ezerről 25 ezerre, a másik jó hír, hogy a Sony VAIO étvehető a szomszédban a postán.

Lefele menet beugrottam a CBA-ba egy kávéra és csak utána a posta. Ott már hosszú sor állt. Úgy látszik, hogy beindult az ünnepek előtti forgalom növekedés. A postát vezető nő kijött és mindenkitől elnézést kért a megnövekedett kiszolgálási idő miatt, de létszámhiánnyal küszködnek. Ezzel egyidejűleg olvasom tegnap a hírekben, hogy a Magyar Posta létszámstopot és csoportos elbocsátást rendelt el. Ezt így kell csinálni. Ennyit értrnek hozzá.

Otthon türelmetlenül bontottam ki a csomagot. A notebook gyönyörű. Szerintem Áron nagyon fog neki örülni.

Manna valamelyest jobban van az állatklinikán, már nincs oxigén ketrecben, jobban lélegzik, de a tüdeje még nem szép.L Az idő lesz, mire meggyógyul, de legalább van remény a felépülésére. Még nem eszik, de kap infúziót. Emőke volt bent nála, de amiket elmondott, attól én csak jobban kezdtem aggódni.

Vacsorára megettem egy adagot a felhozott kocsonyából. Még mindig nagyon ízlik.

Vacsora után elkezdtem Csajkovszlíj Diótörőjét. Már csak három nap van Áron 18-ik szülinapjáig.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése