2014. január 18., szombat

Skype a kütyün.

Reggel Áron megint sokat tötyörgött, de végül sikerül időben elindulnia. Mi hamar összeszedtük magunkat és indultunk Ellihez Pátyra. Túl azon, hogy Elli mindig csodát tesz a lábunkkal, nagyon jó vele két órát beszélgetni, nevetgélni.

Onnan az MTT-be mentünk. Nekem volt dolgom a főszerkesztővel. Amit még a hét elején kértem tőle, azt tökéletesen előkerítette és ebben sokat segített. Utána bekopogtunk a volt főnökömhöz, hogy referáljak neki, mit intéztem a következő projekttel kapcsolatosan. Möci és H. úr bemutatkoztak egymásnak és még csevegtek is H. úr hobbijairól, a kerékpározásról és a repülésről. Telefonon előkészítettem a hétfői megbeszélést.

Möcivel felmentünk az étterembe és egy finomat ebédeltünk.

Mire hazaértünk, Áron már megjött az iskolából. Gyorsan összecsomagoltunk. Möci a kajákat, Áron a Mannát én meg a többit. Sajnáltuk, hogy Möci most nem jön velünk,de úgy gondolta, hogy otthon intenzívebben tud készülni a kiállításra

Három után útnak indultunk. Csak Szigethalmon álltunk meg a TESCO-nál, de ott se időztünk túl sokat. Áron be se jött, inkább szundikált az autóban. Vettem csirkeszárnyat, kenyeret, friss tejet meg mindenféle italt magunknak, illetve a keddi vacsorához, amire 5-6 vendéget is hívunk.

Megérkezve, a kipakolás után felhívtam Mikus urat, hogy megkapta-e az e-mailemet, mert szeretném ha küldene egy szerény árajánlatot az elektromos kazán bekötésére. A bázison jó meleg volt, de ennek ellenére begyújtottam a cserépkályhába, mert annak a látványát és a hangulatát is szeretjük.

Áron azt mondta, hogy ma nem szeretne iskolai dolgokkal foglalkozni, majd holnap nézi át a leckét, mondjuk 12:00 órától. Este felfedezte,hogy a kütyüjén hogyan tud Leóval (Dömsöd-Bristol) Skype-olni és léső estig csevegtek.

Én levágtam egy nagy adag áztatni való bélyeget, majd megmelegítettem a vacsorát és a frissen leszűrt kefirrel megettük.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése