2014. január 1., szerda

Jól kezdődik az Újév

Megint a félálom segített abban, hogy valami értelmes az eszembe jusson. Ahogy ébredeztem, felsejlett bennem, hogy a BKK Guide dokumentumot vagy a Dropboxba, vagy a Google Drive-ra mentettem, abból a megfontolásból, hogy bárhol és bármelyik számítógép előtt ülve elérhessem. Ezért gyorsan felkeltem és még reggeli előtt megkerestem, hogy vajon valóban ott van-e. Sikerült megtalálnom, nyugodtan reggelizhetek.

Reggeli után még elindítottam a nagymosást, hogy a szomszédok se tudjanak nyugodtan pihenni az újév első napján.

Nekiálltam végleges formába önteni a BKK-nak írt javaslatomat és beborítékolva le is vittem bedobni a postaládába.

Emőke átjött az új kütyüjével, hogy segítsek rajta megoldani valamit. Először még próbálkozott a szokásos "nekem nem kell felírni, mert nem vagyok hülye és megjegyzem" szöveggel, de ez nálam a 100 éves tapasztalatom miatt nem jön be és ha nem hozza a "kockás füzet"-ét, akkor leveszem róla a kezem.

Möci ebédre lehozott a Csabi készítette francia hagymalevesből, de éreztem, hogy ez a fiú most valóban szerelmes, mert egy kicsit el volt sózva.

A valódi nagy fogásra rakott krumplit készített. Közben én kiteregettem a nagymosást és elkészítettem a piacra dobni való sícipők fotóját.

Áron már a Maros utcából telefonált, hogy megérkeztek és nemsokára jön haza.

Feladtam, ha fillérekért is a nálunk felgyülemlett ócska sícipőket az apród-ra eladásra.

Áron hazajött és ömlött belőle az élménybeszámoló, hogy miket ettek, ittak, olvastak és miket csináltak.

Emőke harmadszor jött át az okos telefonjával, de még mindig nincs "kockás füzete." Möci nagyon finom rakott krumplit készített a sütőben. Végül négyen együtt vacsoráztunk.

Vacsi után kezdődhetett a bepakolás utolsó fázisa. Mindenki kapott egy saját bőröndöt és ami oda nem fért az ment a nagy közös sporttáskába. Az csak Gerlitzenben fog kiderülni, hogy mit felejtettünk otthon. A sílécek és a síbotok már az autóban vannak, a három bőrönd, a hatalmas sporttáska és az elemózsiás hátizsák az ajtó előtt várja a reggeli indulást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése