2014. február 26., szerda

Átmentem a városon oda-vissza hiába

Úgy láttam reggel, hogy Áron rendben és időben elindult a suliba.

Én leszaladtam friss tejért és köménymagos cipóért. Reggelire főtt debrecenit, lágy tojást és tejeskávét szolgáltam fel.

Megállapodtam az ExtremeSolar Kft.-vel a bővítés végleges telepítési költségében és átutaltam annak az első részletét.

Közben Csabi lejött az autóért, mert Ágival azt tervezték, hogy ebben a gyönyörű tavaszias időben  felgurulnak Dobogókőre egyet kirándulni.

Möci leült tanulni az angolt, én pedig a nyakamba vettem a várost, hogy megvegyem a 2 db. korábban megrendelt füstcső bilincset és megtöltessem a színes  patront a nyomtatóba.

Úgy látszik tartoztam az ördögnek egy úttal, mert a bilincsek még nem érkeztek meg az üzletbe és a patron bolt nem vállalt utántöltést. A közel két órás tömegközlekedéssel hiába eltöltött idő mégsem volt teljesen hiába, mert útközben tanulási céllal tudtam olvasni egy magammal vitt angol könyvet.

Hazajövet bementem a kis kínaiba és vettem olyan kajákat, amikről tudom, hogy Möci is nagyon szereti. A mézes amerikai csirkéből még hagytunk Emőkének és Áronnak is.

Délutánra vártam Fruzsinát. Hozott is egy olyan fizika példát, amibe beletört a bicskám. Be is vallottam neki férfiasan, hogy ezt majd legközelebb oldjuk meg és addig jobban utána nézek a dolgoknak.

Közben Áron megérkezett a teniszről, de nem zavart minket. Átment Emőkéhez és át is vitte nővérének amiket hagytunk nekik.

Csabi csak annyi időre ugrott be, hogy jó tanulást kívánjon és leadta a forgalmit meg a kocsikulcsot.

A fizika után még maradt annyi energiám, hogy átnézzem Áron iskolai dolgait.

Még időben lementem friss tejért és hoztam reggelre tarját és enyhén sózott vajat.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése