2014. február 19., szerda

Fundamenta törölve

Jól éreztem én tegnap este, hogy ez a halogatás Áron részéről nem vezet jóra. Ma reggel, igaz hogy időben ébredt, de nem volt kedve felkelni és mire rászánta magát már nem volt ideje megírni a német leckét és azt mondta, hogy majd a suliban megírja. Ez azután nekem végképp nem tetszett.

Möcivel együtt reggeliztünk, amikor csöngetett az MLP-s, hogy meghozta a két napelemet. Nagyon örültem, hogy megjött, mert a hétvégére ígértem, hogy az egyiket átadom Dömsödön Kása Lacinak.

Végre lett egy kis időm az új kütyün installálni a hiányzó programokat. Ehhez Béla segítségét is igénybe vettem.

A Fundamentás csajszi hosszú telefonbeszélgetés alatt sem tudott meggyőzni az arról, hogy az ajánlata olyan vonzó lenne.

Most, hogy a Csabival egy centivel előrébb szereltük a könyvespolcon a kis szekrényt, elkezdhettem üzembe helyezni az új merevlemezes DVD lejátszót.

Már éppen hazaért Áron a teniszből. Gyorsan beszámolt arról, hogy a német házi feladattal nem volt probléma. Csak annyit tudtunk együtt tölteni, hogy megnéztem a Tájékoztatóját, mert már kabátban indultunk egyet sétálni Möcivel. Áront is szerettük volna magunkkal vinni, de neki nem volt kedve. A tájékoztató nem volt valami felemelő, mert Természet Ismeretekből Áron az utóbbi időben a kelleténél gyengébben szerepelt.

Lementünk egészen a Nagyszeben térig és miközben átvágtunk a 139-es megállója felé, betértünk a Gazdagréti Könyvtárba. Nagyon nagy választék volt még idegen nyelvű könyvekben is. Rögtön beiratkoztam és ki is vettünk két egyszerűsített szövegű Penguin könyvet.  Kíváncsi vagyok, hogy Möcinek lesz-e hozzá kedve olvasgatni.

Este még pizzázkodtunk egy kicsit. Áron tanulta a Kőmíves Kelement.

Emőke és Manna bejöttek a kajájukért.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése