2014. április 14., hétfő

Hétfő

Felkelés után keresgéltem a nyomtató patron feltöltő készletének a leírását, mert anélkül Csabi nem fogja tudni elvégezni a patronok utántöltését.

Későn kezdtem el a reggelit készíteni.

Elindítottam  a nagymosást és próbáltam összeszedni  a széthullott lakást.

Lementem a Tűzkő utcai papír boltba mm papírért, hogy pontosan és méretarányosan megtervezhessem a második tábla napelem felszerelési helyét a huzika tetejére. El kell ugyanis kerülni a külső és a belső szerelvények közötti  ütközési pontokat.

A CBA-ban beszéltem a vezetővel. A kérdés az volt, hogyan nem megy az logisztikailag, hogy egy hónapja nem tudnak adni Áronnak MultiPont gyűjtő kártyát. Azonnal telefonált és megígérte, hogy holnapra lesz és felhív telefonon, amikor megérkezik.

Előbb Möci érkezett haza és nem sokkal utána Áron, aki megfeledkezett arról, hogy a múlt szerdán elmaradt tenisz edzését mára tette át. Még volt egy negyed óra az edzés kezdéséig. Beugrottunk mind a hárman az autóba és pontban négyre megérkeztünk. Útközben Áron elmesélte, hogyan kapott egy ötöst németből a "szólánc" gyakorlatáért.

Áron ment a Gyula edzésére, mi pedig megvettük a buszbérletét és visszavittük Etának, azzal az üzenettel, hogy változott a program és Áron egyedül jöjjön haza.

Bementünk az Auchanba. Möci kivásárolta ez egész tisztítószer készletet, ami után már siettünk haza, mert ötre vártam Bencét matekra. Úgy nézett ki, hogy egy pár percet fogunk késni, ezért felhívtuk apukáját, hogy okvetlenül várjon meg minket. Arra azért még maradt néhány percünk, hogy a dömsödi kerti csapra vegyünk egy 3/4"-os csatlakozót.

Amikor 5 után néhány perccel hazaértünk Bence már a lépcsőházban a lépcsőn ülve várt minket. Az óra nagyon nehezen telt, de mivel egy új és fontos anyagrészhez érkeztünk, mind a ketten próbáltuk legyőzni a tavaszi fáradtságunkat.

Óra után felmentem Möcihez a könyvtárból kivett könyvekért (amikbe persze bele se nézett), mert ma járt le a kölcsönzési idő. Csak 10 perccel korábban érkeztem, mint a záróra. Egy könyvet meghosszabbítottam és négy új könyvet pedig kivettem. Nekem, akinek már egy évtizede tetszik az e-book olvasás, még mindig ugyanúgy tetszik a Guttenberg Galaxis, aminek a halálhírét már régóta költik. Ha bemegyek egy antikváriumba, leveszek egy könyvet, körülnézek és ha látom, hogy senki nem lát, akkor nem vagyok rest megszagolni a könyvet.

Hazajövet felmentem Möcihez, ahol úgy tűnt, elmarad a ma hat órára tervezett családi tanács. Egy másfél órát angoloztunk és bár nagyon kemény voltam hozzá, nekem úgy tűnt, hogy valami alakul benne.

Leszaladtam a CBA-ba néhány sörért és miközben ittam, írtam az elmaradt blogbejegyzéseimet.

Emőke és Áron valamilyen pót vacsorát fogyasztottak a blőd filmjeik nézegetése közben, megvetve engem, aki lementem sörért. Kilenckor bezárattam a külön mozit és ágyba parancsoltam Áront.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése