2014. április 3., csütörtök

Rudas csütörtök

Gyorsan megreggeliztem és indultam Jenetékhez a pénzért. Az idő tavaszias és miközben élvezem a tömegközlekedés adta lehetőséget, hogy ilyenkor leszarhatom, mennyire emelik az üzemanyag árát. Még a kis sétát is élveztem hozzá.

Hazamenet írtam Norcikámnak a viber-en, hogy a pénze biztonságban van és  készülődtem a Rudasba. Laci sem sokkal korábban érkezett. A szokásos tréning a száraz gőz, a jéghideg fürdő, a forró medence és a langyos medence. Ezt megcsináltuk többször, majd elmentünk a pihenőbe. Felöltözve még dumáltunk  egy kávé mellett kint a büfében. Nagyon jól esett a délelőtti fürdőzés és lehet, hogy a derekamnak is jót tett.

Már bőven elmúlt dél mire hazaértem.

Mariann küldött ugyan egy SMS-t, hogy a mai zongora óra elmarad, de én már nem tudtam elérni Áront, hogy megkíméljem az odautazástól.

Felhívtam Posta Lacit, hogy mikor tudná fogadni a Scenicet, mert az első két téli gumi cseréjénél kiderült, hogy a bal első féltengely gumiharangja el van szakadva és a felni belső oldalára szórja a zsírt. Sajnos csak a jövő hétfőre tudta vállalni, de abban megállapodtunk, hogy akkor viszem.

Áron szomorúan jött haza, hogy hiába csöngetett a zongora tanárnőnél, senki nem nyitott ajtót.

Möci is korán jött haza. Este sokat angoloztunk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése