2014. április 30., szerda

Készülődés a hosszú hétvégére

Remélem, hogy a szigorú diéta és a pihenés jól hatott a gyomor panaszaimra.

Reggeli előtt Áront, reggeli után pedig Möcit indítottam útnak, azzal, hogy este fél hat körül indulunk Dömsödre, hogy megkezdjük a négynapos weekend-ünket, ezért mindenki igyekezzen haza.

Reggelire csak egy lágy tojás, zsíros kenyér és egy gyenge tejeskávé.
István lehozta Katikától a kivasalt cuccokat, de Katika nem üzent semmi mást az árral kapcsolatban, csak annyit, hogy azt majd én biztosan tudom.

Délelőtt megérkezett a Sustain pedál Bratislavából, amit rögtön bekötöttem Áron zongorájába és ki is próbáltam. Tegnap egyáltalán nem volt kedvem blogot írni, ezért ezt ma pótoltam.

Elindultam ismét az Okmány Irodába, remélve, hogy ma több sikerrel járok, mint tegnap. Nem sokkal a megérkezésem után sorra kerültem és meg is kaptam Áron új személyazonosító igazolványát.

Ha innen hazamentem volna, akkor már nem érek el időben a brushupra, ezért inkább úgy döntöttem, hogy egyenesen a brushupra megyek, esetleg közben az Újbuda központi csarnokban eszem valami diétásat és onnan megyek a brushupra.

Így is történt. A brushupon nem annak örültek, hogy én megjöttem, hanem sokan azt kérdezték, hogy hol van Möci. Mondtam, hogy ő még az intenzív angolon van, majd később csatlakozik. Amikor már kis csoportokra oszlottunk, meg is jött. Mi hárman alkottunk egy kis csoportot (Misi, Möci és én). A csoporton belül barkochbáztunk. Az óra nagyon jó volt, de azért utána rohantunk haza.

Gyorsan bepakoltunk mindent az autóba és vártuk Áront, akinek legkésőbb fél hatra meg kellett volna jönnie, de Áron sehol. Hárman az autó mellett vártuk, Manna pedig az autóban. Minden beérkező 139-esnél abban reménykedtünk, hogy biztos ezzel a busszal érkezik Áron haza. Én mérgelődtem. Emőke és Möci nyugtatgattak. Végül miután a tenisz edzésnek 5-kor van vége és a haza út maximum 20-30 perc, 3/4 6 után megjelent a sétáló professzor, amint a kezében egy könyvet olvasgatva cammogott hazafelé.

Hamar Áron is bepakolta, amire szüksége lesz a négynapos weekend-en szüksége lesz és már indultunk is. Möci azt javasolta, hogy hagyjuk ki a Budaörsi TESCO-t és ha vissza akarjuk vinni az üvegeket, akkor majd azokat a Szigethalmi TESCO-ban adjuk le.

Ott még vásároltunk hat nagy csirkecombot lisztet meg tejfölt, hogy Laciéknak tudjak egy csirke pörköltöt készíteni. Sajnos már lement a nap, mire a bázisra értünk.

Pár falat vacsora, egy kis angolozás, szauna és pihenés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése