2014. április 15., kedd

rokkant derekam

Pocsék derékkal ébredtem. Hogyan lesz ebből szombaton utazás Prágába? Ez most nem becsípődött, hanem egyszerűen pocsék.

Möci 8 után indult az angolra, de még kellett bele egy kis lelket öntenem, mert néha úgy érzi, hogy nem fogja bírni a sikerig. Hagyott pénzt a havi átutalásaira, hogy ebben tehermentesítsem.

Reggelire a sült oldalasból készült zsíros kenyér és tejeskávé.

Az íróasztalon az adott aktualitást a részleges rendcsinálásnak, hogy keresek - mi az, hogy keresek, kőrözök két papírt, de sehol nem lelem.

Kicsit reklamáló hangnemben megismételtem a CBA-nak tett korábbi ajánlatomat a napelemes rendszerükkel kapcsolatban.

Elvégeztem Möci átutalási megbízásait és felhoztam Emőke nyugger kajáját.

Felhívtam Ellit, hogy tudna-e fogadni. Az igenjére azonnal kigurultam Pátyra. Miután teljesen rendbe hozta a lábam, mentem Andreához a gyogyóra.

Délelőtt éreztem egy kis mellkasi szorítást és arra gondoltam, hogy nem ártana ha csináltatnék egy EKG-t. Ott helyben kértem egy időpontot és meg is csinálták. A doktornő nem talált különösebb veszélyt, de érdekességképpen megállapította, hogy kissé magas a vérnyomásom, amit azért találtam furcsának, mert nekem  mindig is alacsony volt.

Igyekeztem haza, mert négykor kezdődött a gyerek német órám. Möcivel egy időben érkeztem haza. Mire betettem a csirkelevest a mikróba, már a fiúk is megérkeztek. Gyorsan bekaptam a levest és 5 perccel négy után már kezdődhetett is az óra, ami egy kicsit hosszabbra sikerült.

Jóval hat előtt érkezett Kriszta a felnőtt németre és emiatt először azt hittem, hogy Zitáék késnek, de végül hatra ők is pontosan megérkeztek. Krisztának nem, de Zitának és Ádámnak egy kicsit szokatlan volt a tanítási módszerem. A másfél óra végére viszont ők is belejöttek és megkedvelték a módszert.

Estére Möci tervezett egy családi tanácsot összehívni, ami végül nem jött össze.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése