2014. április 23., szerda

Már megint a derekam

Ma reggelre teljesen beszart a derekam. Lefeküdtem a padlóra és már azt hittem, hogy onnan fel sem fogok tudni kelni. Azután a keményen fekvés úgy tűnt, hogy használt és mégis sikerült.
Itthon alig volt valami, amit lehetett volna reggelizni. Möci elvitte a termosz kávét is az angolra és tej sem volt. A tegnap megmaradt szendvicsekből  kettőt megmelegítettem a mikróba és lementem a nyuggerekhez inni egy kávét.

Végre fürödtem egy jóízűt, mert valljuk be, a Janáéknál csak guggolva lehetett zuhanyozni. Fejet mostam, megborotválkoztam, de a fogkefémet nem találtam sehol. Szerintem Möci tegnap csak mondta, hogy eltette, de valójában ott felejtettünk Janáéknál.

Ebédre megettem az Emőke áthozta nyugger kaját. Így félig új emberként elvittem az autót a biztosítói kárszemlére. A kárfelvevő segítőkész volt és azt mondta, majd kiértesítenek, amikor a biztosítónak megjön a véleménye.

Hazafele ettem a kínaiban egy csípős édes-savanyú levest.

Beültem az orvosi rendelőbe, mert az volt a tervem, hogy kérek egy beutalót a Béke téri Reumatológiára. Nem tudtam kivárni, hogy sorra  kerüljek, mert attól tartottam, hogy szerda lévén ötre jön Fruzsina fizikára.

Ötre ezért én is hazamentem, de amikor láttam, hogy nem jön,akkor új sorszámot húzva kivártam a soromat és megkaptam a beutalómat.

Áron azzal jött haza a tenisz edzésről, hogy a buszvégállomáson nem sikerült kiegészítő buszbérletet vennie, mert elfogyott. Ha hihetek Áronnak - ez lenne számomra a jobbik eset - akkor a BKK jegypénztárában olyan hülyék ülnek, akik még soha nem hallottak a logisztikáról. Nálunk Gazdagréten, de Dömsödön is az a szokás, hogy ha kifogy a WC papír, akkor betesszük oda a WC-ben található tartalékot és amikor végeztünk, hozunk a WC-be új tartalékot.

Este a lefekvés előtt bekaptam egy Becherovkát és bevágtam egy nagy tányér túrós csuszát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése