2014. november 4., kedd

Microsoft-Cisco-Netapp konferenciára

Amikor Áron elhagyta a fedélzetet, azonnal felkeltem és ahogyan drága Róza mondaná pucc parádéba vágtam magam. Még megborotválkozni sem voltam rest.

Kilencre oda is értem a Rákóczi úti Novotelbe, ahol már gyülekeztek a Microsoft-Cisco-Netapp konferenciára és bemutatóra meghívottak. Gyorsan bekaptam egy kávét meg néhány süteményt és beültem, mert kezdődtek az előadások.

Az előadások tartalmasak és nagyon magas színvonalúak voltak, úgy hogy kapaszkodnom kellett, hiszen már egy jó pár éve nem vagyok a sűrűjében és ezen a téren a technika iszonyúan gyorsan fejlődik. Az előadásokból sokat lehetett tanulni és főleg az tetszett, hogy nem töltötték meg marketinges dumákkal, maximum szakértői véleményekből idéztek. Nekem nagyon tetszett, amikor egy szakértőről azt mondták, hogy "független" szakértő, mert a független szakértő számomra azt jelenti, hogy nem kapott pénzt a szakértésért.

Emlékszem, hogy amikor 1975-ben a Triál (Sport és Játék Nagykereskedelmi Vállalat) megbízott az első darab Lengyelországból importált windsurf szakértésével és fizetni nem tudtak érte, akkor azt kértem, hogy a kipróbált és szakértett első darabot kapjam meg a szakértésért. Az már más lapra tartozik hogy a "merülő tehén"-ről (mert otthon így becéztük a rossz orr kialakítása miatt) olyan rosszakat írtam, hogy azután nem hoztak belőle egyetlen darabot se.

Az előadások után első osztályú ebéddel traktáltak bennünket, ahol az asztaltársaimmal még tartottunk egy kis brainstorming-ot.

Onnan elmentem a megrendelt SD kártyámért, ami természetesen nem érkezett meg.

Hazaérve lementem a postára befizetni a hülyék takarékcsekk adóját, majd vártam Áront a suliból, illetve a Bólyai matekverseny díjátadójáról haza.

Áron nagy mellénnyel büszkén dicsekedett mert az iskolájuk, illetve az osztályuk négy fős csapata (Olivér, Bálint, Ábel és Áron), a 75 induló csapat között hatodik helyezést értek el.

Áron után nem sokkal megjött Zita és Ákos a felnőtt németre. Az óra nagyon jó volt és Áron közben háborítatlanul tudott Internetezni. Búcsúzóul Zitáék kaptak egy adag kefir gombát, a hozzátartozó használati utasítással.

Vacsorára megmelegítettem a tegnapi csirke pörköltöt a sonkás tésztával, aminek a tetejére kefir-tejföl-reszelt sajt kenőcs került, ami mind a kettőnknek nagyon ízlett.

Este hosszan beszélgettem András Gáborral, de azt elfelejtettem említeni neki, pedig be volt készítve, hogy a Grecsó könyv nekem mennyire tetszett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése