2014. november 19., szerda

Tarle: Napóleon

Csak nagyon későn keltem, mert be kellett hoznom a tegnap éjszakai kialvatlanságomat.

Délelőtt megjött a Palinak szánt kütyü. Először magyarítottam és elvégeztem rajta a legfontosabb beállításokat.A kütyü gyönyörű. Feltelepítettem az IGO-t. Rögtön fel is hívtam, de csak dél körül tudott visszahívni, mert operált. Nagyon megörült a hírnek és holnap délelőtt jön is érte.

Délelőtt 1/2 12-kor volt egy üzleti megbeszélésem a Docucenter képviselőjével.

Felhoztam Emőke nyugger kajáját, amiért nem sokkal később át is jött.

Ebédre a kolbászos bableves majdnem utolsó adagját ettem.

Nóra nagyit felhívtam és elmondtam neki, hogy holnap délutánra azt a programot találtam ki, hogy öt perccel a holnapi zongoraóra vége előtt hospitálunk Mariann néninél. Nagyi nagyon örült az ötletnek.

Áron hazajött a suliból, de mint mondta 1/2 3-kor indul vissza gyógytornára.

Nekem 14:20-kor kell elindulnom a brushupra és ott nagyon jól éreztem magam.

Utána be kellett mennem az Allee Libri könyvesboltba, mert megjött az Áron születésnapjára szánt Tarle: Napoleon című könyve.

Ha már az Alle-ban jártam, rendeltem magamnak egy akciós tartalék szemüveget.

Hazajövet Áront már itthon találtam és a kényeztetés nem maradt el. Vacsorára lefejtem a mai kefirt és készítettem melegszendvicseket. Libazsíros kenyéren kolbászkarikák kerültek a grillezőbe, rajta trappista sajttal és hozzá kefir.

Lefekvés után egyszer csak az a gyanúm támadt, hogy Áronnál be van kapcsolva a számítógép. Felkeltem és benyitottam. Beigazolódott a gyanúm. Nagyon mérges lettem, hogy a megállapodásunk (8-kor lefekvés, 1/2 9-kor villanyoltás) ellenére, ő még Internetezik, pedig már elmúlt 10 óra. Mérgemben elkértem a wifi kulcsot és azonnal el is dugtam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése