2014. november 3., hétfő

Tájékoztató

Amikor Áron elment, akkor még az volt a mai program, hogy, kettő-három körül hazajön és majd itthonról megy el zongora órára.

Felkelés után az első dolgom az volt, hogy Lacinak feladjam az ajánlott levelet, lehetőleg "Ajánlva" és "Elsőbbség"-ivel.

A reggelit is csak utána készítettem el.

Délelőtt Adri elhozta a SONY Xperia Z tabletet, de nem tudtam neki feltenni az IGO-t, mert sehogyan sem sikerült a sys.txt-t úgy megváltoztatnom, hogy támogassa az 1920 x 1090 -es felbontást.

Közben majdnem lekéstem Emőke ebédjét felhozni, de végül sikerült.

Mindent egybevetve nagyon rossz napom van.

Délben Marianna küldött egy SMS-t, hogy a mai zongora óra elmarad, mert elrontotta a gyomrát és beteg. Kicsit probléma, de nem vészes, mert Áron amúgyis azt mondta, hogy 1/2 3 fele hazajön és majd itthonról megy a zongora órára. Ehhez képest fél ötkor állított be azzal, hogy Mariann néninél senki nem nyitott ajtót. Egyáltalán nem örültem neki, hogy nem úgy tette, ahogyan megbeszéltük.

Most már több mint egy hónapja kérem, szinte minden nap, hogy mutassa meg a Tájékoztatót. Ez nem jön össze, miközben a legváltozatosabban mondja, hogy miért nem tudja megmutatni. Ma elvesztettem a türelmem és azt mondtam, hogy akkor most menjen vissza az iskolába és hozza haza.

Közben Emő próbált bejönni, reklamálva, hogy miért sír a lépcsőházban a gyerek. Ezen az induláson Áron két órát tökölt és nyomta csengőt, mire végül kinyögte, hogy a tájékoztató itt van a táskájában.

A Tájékoztató tartalmát le sem írom, mert ahhoz elegendő a fantázia. A sok házi feladat hiány és az egyesek miatt ma szigorított ellenőrzést tartottam. A leckefüzet több hete dátum nélküli és tele van fehér foltokkal.

A rossz hangulatom és a büntetés nem terjedt ki a vacsorára. Tejfölös csirkeszárny a vacsora főtt tésztával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése