2014. november 13., csütörtök

Sincumar korrekció

Áron 7:18-kor lépett ki a lakásajtón.

A lábam nem javult annyit mint tegnap, de azért reménykedem.

Reggel telefonált a doktornő, és a laborleletem láttán adott egy pár új ukázt . A napi egy tabletta Sincumar-t két napig napi kettőre és utána 2, 1, 2, 1 stb.-re kell emelnem. A napi folyadék bevitelre (2-2,5 liter) oda kell figyelnem és kedden reggel éhgyomorral vár a Klinikán.

Reggelire egy pár virsli mustárral, egy lágy tojás és tejeskávé. A folyadék bevitelt elkezdem írni, mert magam is kíváncsi vagyok, hogy mennyire tudom azt az előírt mennyiségre feltornászni.

Felhívtam Ellit, hogy ma délelőtt tud-e fogadni. Tízre beszéltük meg, hogy vár. Arra kértem, hogy beszéljünk minden másról, de Möciről ne kérdezzen semmit.

Miután jól kidumáltunk magunkat, miközben rendbe tette a lábaimat, elindultam haza.

Átutaltam a két színházjegyet Emőkének és felhoztam az ebédjeit, mert most két napit adtak.

Közben hazajött Áron és megint azzal idegesített, hogy az utolsó pillanatig nem indult a zongoraórára. Naná, hogy itthon felejtette a zongora óra díját.

Feljött Adri a tabletjükért és elvitte a Practice and Progress angol nyelvkönyvet is.

Ma megint jöttek ellenőrizni a vízóra állását. Legutóbb a lediktált 22 m3 helyett 122 m3-ről küldték a számlát, most pedig 24 m3 a vízóra állása és a Vízművek 324 m3-ről tud. A baj csak az, hogy miután tisztázódik a téves számlázás, azután a Vízművek nem utalja vissza a hibásan leemelt csoportos beszedést, hanem egyszerűen közli, hogy majd a jövőbeni fogyasztásról jóvá írja. Nem nagy baj, mert Berencsi doktornő amúgy is több folyadék fogyasztást írt elő.

Amikor Áron megjött a zongoraóráról, Manna is besomfordált a lakásba.

Áron átvitte Emőke kajáit és hozott tőle egy nagy üvegben káposztás húslevest, ami azonban csak nekem ízlett nagyon, Áronnak nem annyira.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése