2015. február 11., szerda

Adriék tabletje

Mélyen aludtam, amikor Áron elhagyta a fedélzetet. Mindazonáltal nekem is fel kellett kellnem, mert Adri úgy tervezte, hogy reggel nyolc után jön a halott tabletjükért.

Gyors fürdőszoba, felöltözés, beágyazás, szellőztetés, rendcsinálás, de már reggelizni nem maradt időm, mert megjött Adri.

Elmondtam a jó és a rossz híreket, amikor is kiderült, hogy ahova én csatlakoztattam a töltőt, az csak a billentyűzet gombakkujához vezetett és a tablet töltő csatlakozása egy teljesen eldugott és lefedett helyen van és az akku töltése onnan tökéletesen működik.

Nagy lett az öröm, mert már mind a ketten rosszabbra számítottunk. Még beszélgettünk egy-két órát, rendeltem neki új kütyüt, meg LED-es izzókat, de azután mind a kettőnknek mennie kellett.

Én gyorsan készítettem magamnak (1/2 12-kor) egy reggelit és utána indultam az OIK-ba. Leadtam a lejárt kölcsönzési idejű cuccokat és helyette hoztam újakat.

Hazafele jövet Laci felhívott, hogy akkor holnap délelőtt  10-kor a Karaván Szalon megnyitóján találkozunk.

Itthon gyorsan bekaptam egy kínai kaját és máris indultam a brushupra.

Késve érkeztem, de ez nem okozott se nekem, se nekik nagy problémát. Kifizettem Katie-nek a 2000.- forintot a tankönyvért

A csoportos nem annyira, de a kiscsoportos Larry-vel nagyon jó volt.

Bár egy valódi rémtörténetet mesélt el a vejéről, aki Afganisztánban elvesztette mind a két lábát, de mi lélegzet visszafojtva hallgattuk az angolul előadott történetet, miközben gyűlöltük a háborút.

Alig, hogy hazaértem, megjött Áron is a suliból. Jókat beszélgettünk, majd folytatta a rend csinálást a szobájában. Leckefüzete még mindig nincsen, de már legalább egy cédulára felírja az aznapi házi feladatot.

Este próbálgattam a kínából frissen érkezett Miracraft HDMI kütyüt, amiben Béla is segített a távolból, de nem sikerült eredményt elérnem.

Áron elvégezte a 18 fekvőtámaszt és a 41 felülést, amit naponta megtold eggyel.

Leszaladtam a CBA-ba, hogy csináljak Áronnak egy terülj-terülj asztalkám vacsorát, amitől azután el is volt ájulva.

A fő attrakció egy csurgatott tojásleves volt, ami Áron egyik kedvence és valószínűleg Emő tette az ajtó elé. Mellé terítettem friss kenyeret, kacsazsírt, tarját, töpörtyűt, paradicsomot és kefirt.


Tíz óra körül már mind a ketten lefeküdtünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése