2015. február 15., vasárnap

Sok zaba, rossz alvás

Rosszul aludtam és hülyeségeket álmodtam, aminek valószínűleg a kései zaba az oka. Négykor fel is ébredtem és mivel reménytelennek látszott, hogy visszaaludjak, elővettem a könyvem és egy órát olvasgattam.

Nyolc óra előtt ébredtem és gyorsan fel kellett kelnem, ahhoz, hogy még reggeli előtt elszaladjak kenyérért, mert kilencre jön Marika németre és addig szeretnék túl lenni a reggelin.

A boltban már nem volt kárpát kenyér, csak peregi fehér.

Áronnak készítettem ezer szeletke bundás kenyeret a másik fél szafaládéhoz. Ő tálalt, hogy gyorsan végezzünk. két kis csupor kefir és nekem egy kis sült kolbász, kenyér, mustár és tejeskávé.

Marika pontban kilencre érkezett. Panaszkodott, hogy nem megy a napi 10 mondat memorizálása, ezért tartottam egy kis módszertani tréninget. Tíz mondatot együtt nagyon hamar megtanult, megdícsértem és ezektől teljesen feldobódott.

Áron közben főzött neki kávét és ettől külön meg volt hatódva.

Odaadtam Áronnak egy-két problémás ruhadarabját (zipp-zár, szakadás, folt) és nem engedtem, hogy kifizesse a német órát.

Kicsit bekapcsoltam a számítógépem, megnéztem a leveleim és regisztráltam az Auto Hop oldalon.

Árontól azt kértem, hogy készítse össze az iskolai holmijait holnapra és fürödjön meg, mielőtt 1/2 8 - 8 között nyugovóra tér. Ehelyett elmaradt a fürdés és 1/2 9 után kellett az ágyba zavarnom.


Én még mindenfélével foglalatoskodtam, de 10 óra után egy erős gyanú miatt benéztem a szobájába. Áron javában egy filmet nézett Interneten keresztül. Azonnal elkoboztam a Wifi kulcsot és a kütyüjét. Áron érezte a haragomat és azonnal eloltott mindent és reggelig aludt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése