2015. február 5., csütörtök

Működik a tableten az IGO

Áront megkértem, hogy 7:12 helyett 7:00-kor induljon el, hogy nagyobb biztonságban késés nélkül érkezzen a suliba.

Reggel nagyon határozottan kezdtem a mai feladataimhoz.

Kicsiben utazom, de ezzel is el tudom bűvölni Áront. A tönkrement cipőfűzőjéből levágtam 2 cm-t és az egészséges véget megmártottam kétkomponenses műgyantában. Egy óra alatt térhálósodott és vadi új lett.

Terveztem, hogy délelőtt bemegyek a városba Greschik doktor úrhoz, de abból nem lett semmi.

A francia kazettákat sikerült digitalizálni.

Még az angol nyelvű DVD-re is szakítottam egy órát.

Száki Sanyi felhívott, hogy holnap intézhetnénk a Toyota autó cseréjét.

Megpróbáltam Adri tabletjében az IGO-val mindent rendbe hozni, de nem sok sikerrel. Bélával is konzultáltam és már ott tartottam, hogy feladom és holnap délelőtt elviszem neki. Ő valószínű, hogy több sikerrel fog kínlódni a megoldáson. Azt mondta, hogy még ne adjam fel. Próbáljam meg ezt meg azt. 

Elindítottam egy nagymosást

 Délben lementem a kis kínaiba ebédelni. Utána kiváltottam a fogműtét idejére magamnak 10 napon keresztül beadandó injekciókat. Ha már ott jártam, akkor vettem magamnak beszarás (értsd félelem) elleni homeopata gyógyszert és egy injekciós fecskendőt és tűt is. Ez utóbbit nem magamnak beadni, hanem a nyomtató festékpatront feltöltéséhez.

Amikor Áron hazajött, elkezdett rendet csinálni a szobájában, de amikor este befejezte, már áttekinthetetlen kupleráj lett.

Közben megjöttek Zita és Ákos a felnőtt németre. Nagyon jól sikerült az óra. Az már más kérdés, hogy ők is jól érezték-e magukat, mert patakokban folyt a vér.


Este lecseréltem a kefireket. Áronnak nagyon ízlett. Lefekvése után ismét nekirugaszkodtam az IGO/tablet telepítési problémának. Éjfélre sikerült megoldani. MŰKÖDIK!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése