2015. február 24., kedd

Lakóautó

Reggel Áron úgy indult az iskolába, hogy előtte hozott a betegnek egy köménymagos cipót.

Későn reggeliztem.

Délelőtt néztem  a "Hearts of Darkness" című filmet DVD-n, mert legkésőbb holnap vissza kell vinnem a könyvtárba.

Megjött Nóra nagyi 1900 €-ja, ami miatt megbeszéltem Kádár úrral holnap délelőttre egy vizitet, hogy a nagyi pénze se maradjon befektetetlenül. Remélem, hogy holnapra már 80-90 %-os állapotban leszek.

A TIGÁZ-t sikerült rávennem arra, hogy egy általuk becsült, valósnak tűnő gázóra állást tudjak bediktálni, mivel a 26-i határidőig nem leszünk Dömsödön.

Bő lére eresztett levelezést folytattam azzal a sheffield-i eladóval aki olyan nagyon vonzó áron adná el a hét éves Ford Rimor TD 2,4-es lakóautóját. Az eladás, illetve az átadást ő úgy képzeli el, hogy az nekem egyre gyanúsabbá teszi, hogy ő egy szélhámos. Már az is gyanús, hogy ő miért ad el Nagy Britanniában egy magyar rendszámú autót. Mindegy, ha megveszem, akkor nagyon körültekintő leszek és nem megyek bele látatlan előlegekbe.

Nagy Józsit is beavattam az üzletbe, mivel ő mégis csak több száz lakókocsit vett már külföldön és adta őket el, itt Magyarországon.

Áron nevű rossz fiam 13:00 körül azzal jött haza, hogy megint hozott kémiából egy ötöst.

Emőke hozott át valamilyen nyugger levest és resztelt májat krumplival és tzatzikivel.


Áron mind a kettőt megmelegítette és behozta ehozta nekem az ágyba vacsora gyanánt. Bár már nagyon jól vagyok, de azért még nem kapkodom el a felkelést.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése