2015. február 27., péntek

Yaris próbaút

A reggeli elváláskor abban maradtunk, hogy Áron 1/2 3 és 3 óra között fog hazaérni. Reggel még egy  puszit adott és 7:10-kor már rohant is.

Manna nagyon szeretne kimenni, de nem merem kiengedni, mert akkor induláskor nem fogjuk megtalálni.

10-re volt megbeszélve a találkozóm Száki Sanyikával Budakeszin. Ott együtt mentünk be a Toyota Mayerhez. Az úr, aki elvitt minket a próbaútra, nagyon szolgálatkész volt és megmutatta, hogyan adódik össze a robbanómotor és az elektromos motor teljesítménye az intelligens hajtáslánc révén és hogyan lesz abból 100 LE. Engem még az is érdekelt, hogy miképp kapcsolódik össze a kütyü a BT-n keresztül az autó rendszerébe.

Utána Sanyikával bementünk a TESCO-ba és vettünk egy a szélvédőre erősíthető kütyü tartót, majd összekapcsoltam a kütyüt a Yaris rendszerével.

Itthon megmelegítettem a maradék kaják egy részét, mert már kezdtem éhen halni. Egy pillanatra összefutottam Kati nénivel. Átvettem tőle a csomagomat és lelkileg felkészítettem arra a rendetlenségre ami őt fogja fogadni a hétvégén, amikor betolat a lakásba.

Pontban 1/2 3-kor megjött Áron és elkezdtünk az induláshoz pakolászni.

Három után indultunk. Az első állomás az Optika volt, ahol ugyan még  nem volt kész Áron szemüvege, de kifizettem és elintéztük a papír formaságokat, hogy hétfő délután neki csak be kelljen ugorni érte.

 A TESCO-ban nagy munkamegosztással kezdtünk. Én vittem vissza a PET palackokat és Áron vásárolta meg a görög salátához szükséges alapanyagokat. Utána találkoztunk és vettünk a grillezőben csirkét és rántott sajtot némi körettel. Jól bekajáltunk és indultunk tovább Dömsödre.


A kipakolás majdnem teljesen jól sikerült, de a kenyeret nem találtuk sehol.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése