2015. február 25., szerda

Áron iskolai eredményei tragikusak

Amikor Áron elindult a suliba, akkor még csak félálomban tudtam tőle elköszönni, de 1/2 9 tájban már én is felkeltem és méregettem a gyógyultságomat.

A postás újabb LED lámpa csomagot hozott, amiket be kellett, hogy könyveljek az eladható raktárkészlet Excel táblázatába.

Polgár Adri kitűzte a szájsebészeti beavatkozásom dátumát, amit azért is fontos tudnom, mert öt nappal előtte kell átállnom a Sincumar szedéséről a magamnak naponta beadandó injekcióra, mivel a jelenlegi véralvadást gátló gyógyszer szedése mellett a doktornő nem vállalja a szájsebészeti beavatkozást. A műtét mához két hétre március 11-én lesz. Miközben az egésztől nagyon be vagyok szarva, aközben tudom, hogy ezt előbb-utóbb, de ha lehet, akkor inkább előbb meg kell lépni.

Felhívtam Vikit, hogy mit szólnának ahhoz, ha lakóautót közösen vennénk meg. Viki, a tavaly nyári rossz élmények után hallani sem akar arról, hogy ők az életben még egyszer lakóautóban töltsék a nyaralásukat.

1/2 11 után elindultam a CitiBankba, de már úgy, hogy vittem magammal a könyvtárba visszaviendő cuccokat is. Időben érkeztem és Kádár úr rögtön kezelésbe vette az ügyemet, illetve a Nagyi befektetését.

Onnan egyenesen az OIK-ba mentem, ahol nagyon gyorsan végeztem, de úgy, hogy újabb hanganyagot nem kölcsönöztem, ki, hogy a jövő szerdán ne kelljen újra odamennem.

Hazajövet kivettem a mélyhűtőből egy kis bödön csirkelevest és a felét meg is ettem. Ahhoz gyorsan kellett indulnom, hogy a brushupra időben érkezzek.

Percre pontosan érkeztem. Mivel Katie és Larry Amerikában vannak, Júlia és Manna helyettesítették őket. Manna olyan szájbarágósan vette át velünk az anyagot, hogy az már szinte unalmas volt.

Hazafele a buszon viszont a "6 minutes BBC English"-t hallgattam a kütyüről, ami alatt kapaszkodnom kellett, hogy valamennyit megértsek belőle.

Áron már itthon volt, amikor hazaértem és egész estére sikerült elrontania a hangulatomat. Ha a hetedikes félévi bizonyítványa alapján történne jövőre a középiskolai felvételi, akkor sehova nem vennék fel. Azóta viszont a jó jegyei mellett Magyar Irodalomból például van egy hiánya, egy 2-ese, még egy hiánya és egy 3-asa. Ez összefoglalva azt jelenti, hogy van egy 1-ese, egy 2-ese és egy 3-asa. Németből is sikerült beszednie egy 1-est, mert nem volt nála a könyve.

Ahhoz már nagy fiú, hogy testi fenyítéssel vagy kiabálással oldjam meg a problémát. Azt kértem, hogy költözzön el vagy a nagyihoz, vagy Emőkéhez, mert én ahhoz nem asszisztálok, hogy raktári segédmunkás legyen belőle. Első lépésként a kütyüt és a WiFi kulcsot határozatlan időre elkoboztam.

A "Mit ne felejtsek el" c. füzetbe beírattam vele, hogy holnap kérdezze meg a tanárnőt, hogyan tudná kijavítani a német 1-esét. Ha ezt elfelejti, akkor ne Gazdagrétre, hanem a Nóra nagyihoz menjen haza.

Este még átment Emőkéhez és együtt tanulták meg a német szavakat.


Írtam  CitiBanknak, hogy le tudjam tölteni az átutalásaimat az elmaradtnak jelzett Társasházi Közös költségeimmel kapcsolatban.Ügyszám: 250220151913496771

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése