2015. február 6., péntek

Régi Jaris új Jaris

Száki Sanyi ébresztett, hogy akkor ő most indul Pátyról. Mondtam, jó, de akkor jöjjön értem és innen együtt megyünk majd a Toyotához.

A Toyotánál átvették a régi autót állapotfelmérésre és azt mondták, hogy ameddig az tart, addig adnak egy Hybrid Jarist, menjünk vele egy órát autókázni.

Így is lett. Az autóval meglátogattam  a volt kollégáimat az MTT-ben és vételeztem egy csomag A4-es papírt.

Az állapotfelmérés végeztével felhívtak, hogy végeztek az állapot felméréssel. Visszamentünk a teszt autóval. Ott feltornáztam a beszámított autót 850.000.- ről 1,1 Mio forintra, az új autóból meg lealkudtam 300.000.- forintot. Szákiék megvoltak elégedve a közreműködésemmel, amibe azért erősen belejátszott, hogy 10 percre bementem Papp Zsolthoz, aki mégiscsak az Ügyvezető Igazgató.

Szákiék majd csak délután döntenek a vétel, illetve a cseréről.

Itthon elkezdtem a pakolászást és kiteregettem a tegnap kimosott ruhákat.

A kis kínaiban ebédeltem és mire onnan hazamentem, Áron már otthon volt. Gyorsan bepakoltunk az autóba. Manna egy kicsit lassan került elő, de végül ő is beszállt és irány a TESCO-ba.

Áron szerint nagyon gyorsan és összeszedetten abszolváltam a TESCO-t. Vettem az élelmiszereken felül Áronnak 5 pár szép zoknit és mind a kettőnknek egy-egy szelet pizzát.

Sikerült elég korán megérkeznünk a bázisra.

Manna nagyon élvezte, hogy mostantól határtalan a szabadság. A házban jó meleg fogadott bennünket.


A vacsora elég későre csúszott. Egy csirkemellet szeleteltem fel, kicsit kiklopfoltam és a panírozás után vékonyra vágott krumplikkal együtt a fritőzben kisütöttem, majd kovászos uborkával és ketchuppal fogyasztottuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése