2015. február 7., szombat

Marika lemondta az órát

Nyolc óra körül keltünk. Áron még lustálkodott. Megkérdeztem, hogy mivel kényeztethetem. Természetes, hogy a bundás kenyér volt a fókuszban.

Reggeli után elindultam a piac felé, nem mintha valamire szükségünk lett volna, de be kellett vinnem az eladásra szánt LED-eket a csavar szaküzletbe, meg a villamos szerelvények üzletébe. Nem volt 100 %-os az üzleti siker, de azért vettem a LED demó tábla készítéséhez kapcsolókat és foglalatokat.

Délelőtt átjöttek Gabikáék. Odaadtam neki az OIK-ban kiselejtezett Angol nyelvtant támogató könyvet. Áron készített nekünk egy kávét.

Visszatérve feltettem az ebédet. Mélyhűtőből vettem ki az alapanyagokat (csirke far-hát, nyaka, lába, máj és zúza). Három kisebb velős csontot és sok zöldséget tettem bele.

Amíg a zöldsége csirkeleves főtt, addig elkezdtem kiteregetni a leáztatott bélyegeket.

Áron szinte egész nap a dolgozó szobában volt, pedig odakint egész nap hét-ágra sütött a nap.

Zoli bácsi lenyírta a sövényt, amivel már régóta tartozott. Azért úgy igyekeztem neki meghálálni, hogy egy nagy tányér csirkelevest, meg velős csontot neki is adtam.

Délután befejeztem a bélyegek kiteregetését és a könyvekbe rakását.

Miskolczi Marika telefonált, hogy úgy gondolta, hogy mégsem jön hatra németezni, mert úgy érzi, hogy bujkál benne az influenza.

Estére készen lett a tejfölös csirkepörkölt farfalle tésztával.

Áront sikerült rávennem, hogy mutassa meg a leckefüzetét és az elkészített házi feladatát. A leckefüzetben kedd, csütörtök és péntek teljesen üres. A tájékoztatóban egy 3-as és egy 4-es, amit elfelejtett aláíratni. Ha így folytatja sehova nem fogják felvenni. Mehet a TESCO-ba áru feltöltőnek, ha addig be nem zár a TESCO.


Megpróbáltuk több helyről beszerezni, hogy mik voltak a házi feladatok és várjuk a visszajelzéseket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése