2015. február 8., vasárnap

Nagy beszélgetés Áronnal

Mind a ketten későn ébredtünk.

Kiderült, hogy nincs itthon kenyér a reggelihez, ezért elszaladtam a vegyesboltba, ahol már csak hat zsemlét tudtam venni, mert a kenyér elfogyott.

Reggelire főtt kolbász, lágy tojás és kefir volt.

Áronnal megint volt egy nagy beszélgetésem az iskolai előmenetelével kapcsolatban. Este még megpróbálta felvenni a kapcsolatot néhány osztálytárssal a hétfőre rendelt házi feladattal, de sikertelenül.

Krisztával azt beszéltük meg, hogy ma büntetésből nem megy Olivérékkel angolra, így azután nem kell sietnünk a hazamenetellel. Csak annyit kértem Árontól, hogy nagyon figyeljen oda az iskolatáskája bepakolására. Krisztától azt kértem, hogy Olivér valamelyikünknek küldje át azokat a házi feladatokat, amiket Áron hanyagságból nem írt fel.

Manna egész délután azért nyivákolt, hogy még egy kicsit engedjük ki, de nem engedtük, attól tartva, hogy akkor az induláskor hiába fogjuk hívni.

Még jelképesen valamit vacsoráztunk.

Gazdagréten nem tudtuk befejezni Áron szobájának a rend  rakását, így abban maradtunk, hogy koncentráljon az iskolatáska bepakolására, tegye el a buszbérletre adott pénzt és fürdés, hajmosás  után nagyon odafigyelve pakolja be az iskola táskáját és feküdjön le.


Kikészítettem Áronnak a pénzt a havi tömegközlekedési bérletre és kértem, hogy azt most tegye el a pénztárcájába.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése