2016. január 7., csütörtök

A derekam rosszalkodik

Igyekeztem időben felkelni. Először leellenőriztem, hogy Áron mosott-e fogat és elvitte-e a hűtőből a tegnap este becsomagolt tízóraiját.

Reggelire Anika féle kocsonya fokis pirítóssal és tejeskávé.

A szokásosan meglátogatott oldalak után Vízkereszt lévén elkezdtem leszerelni a karácsonyfát. Nem is számoltam azzal, hogy ez szinte nagyobb munka, mint a felállítása volt. A lehulló tűlevelek szinte mindent elleptek. A porszívó többször eldugult, sőt egyszer túlmelegedése miatt átmenetileg be is szüntette a működését.

A nyugger klubbal megbeszéltem, hogy a lekopasztott fát kidobnám az ablakon és utána lemegyek eltakarítani, csak, hogy ne szórjam tele az egész lépcsőházat a tűlevelekkel.

Az ETX-ből hívtak, hogy ne essek kétségbe a papírok zuhanása miatt, ez február közepére rendbe jön.

Lefeküdtem a padlóra, mert a derekam elkezdett rosszalkodni. Abban reménykedtem, hogy holnapra teljesen elmúlik.

Áron kora délután érkezett haza és abban állapodtunk meg, hogy amíg nem nyomtatom ki az újabb feladatsorokat, addig Internetezhet. A 2009-es feladatsorokat rendelte meg és én igyekeztem ahhoz igazodni.

Áron lement tejért és ásványvízért. Utána nekiesett a két kinyomtatott feladatsornak.

Este megkérdeztem Áront, hogy mit szeretne vacsorázni köröm pörköltöt vagy sült debrecenit. A debreceni mellett voksolt.

Vacsora után csomagoltam Áronnak holnapra tízórait, Őt pedig megkértem, hogy hozzon be egy almát az erkélyről és azt mossa is meg. Mindezt becsomagolva betettem a hűtőbe és kértem, hogy az ajtóra tegyen egy nagy tace pao-t: UZSONNA!


Katikát megkértem, hogy a hétvégén tolasson be a lakásba és bár én igyekeztem a karácsony alatt keletkezett romokat eltakarítani, a lakásra mégis ráfér egy nagyobb takarítás. A tisztítószerek nagy részét holnap fogom megvenni a TESCO-ban, de ha megmondja, hogy mi az ami nélkülözhetetlen, akkor azt most megveszem a CBA-ban.

Egy flakkon Domestos 24-et rendel, a többit ő majd megoldja a sajátjából.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése