2016. január 30., szombat

Szülinapi buli Gulyáséknál

Én is nehezen ébredtem, de Áron meg még nehezebben. Kértem, de nem erőltettem, hogy jöjjön velem a piacra. Végül ½ 10-kor egyedül indultam el. Először készpénzt tankoltam, majd jött a piac.

Leveszöldséget, angol szalonnát vettem és egy üveg Unikumot az Ital diszkontban. A vegyesboltban egy kis vekni kenyeret és 5 guriga celluxot.

El kellett mennem még a vasudvarba is, mert a tolókapu tönkrement zárját le kellett cserélni.

Visszafele találkoztam Levivel, amint Esztike két kutyáját sétáltatta. Hívtam, hogy utána jöjjön be hozzánk.

Gyorsan elkészítettem a reggelit, amire már Levit is meghívtuk.

A délelőtt maradéka főleg azzal telt, hogy megpucoltam a zöldségeket és feltettem a csirkeaprólék levest főni. Nagy adagot készítettem, mert csak hétfőn megyünk haza és szeretnék a Nóra nagyinak is vinni belőle.

Még javában főtt a leves, amikor levettem a platni fokozatát 2-esre, hogy átmehessünk felköszönteni Gulyás Laci bácsit, mert ma van a születésnapja.

Laci bácsiéknál nagy trakta volt. Ettünk ittunk és sokat dumáltunk. Áron és Levente, közben elhagyták a bulit, átmentek Leviékhez játszani. Búcsúzóul Judit valamit becsomagolt nekünk.

Mi nem mentünk messzire, mert a szomszédban Leviéket látogattuk meg, akik arról panaszkodtak, hogy az Acer notebookról eltűnt Az Internet Explorer és az MS Excel. Áron már nem volt ott. Hazament azzal az indokkal, hogy a csirkeleves alatt végleg lekapcsolja a főzőlapot.

Megoldottam a notebookon a két problémát, majd én is hazatértem.


Otthon este nyolckor végre leülhettünk ebédelni. Áron úgy találta, hogy a zöldséges csirke leves nagyon gazdag volt. Jutott belőle egy csomó aprólék Mannának is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése