2016. január 1., péntek

Újév

A késői lefekvésnek meg is lett a böjtje. Nyolc órakor átmentem Áronhoz és melléfeküdtem. "Boldog Új Évet drága fiam." Manna természetesen jött utánam és közölte, hogy Ő is. 

Ébredésben és felkelésben újabb csúcsot állítottunk fel. 

Délután egy órakor ültünk le „reggelizni”. Miután ez már inkább ebéd, ezért a tatár bifsztek maradékát kisütve fasírtnak tálaltam.

Utána leültem megírni a blog bejegyzést és helyére raktam a lepréselt bélyegeket.

Tibcsi hívott Skype-on és kérte, hogy segítsek, mert valami probléma van a levelezési rendszerével. Ő vírusra gyanakodott, ezért feltelepítettünk Team Viewer-en keresztül egy AVG Free-t. Én inkább a szolgáltató oldaláról közelítettem meg a problémát. A teszt levél elküldése után a Postamester is a levelezési fiókra panaszkodott. Az is lehet, hogy megtelt a fiókja. 

Tibcsi szót fogadott és felhívta a szolgáltatóját, majd a tájékoztatás alapján kiürítette a SPAM fiókját és így most minden rendben, jól kezdődik a 2016-os éve.

Hívtuk a Nóra nagyit telefonon, hogy neki is Boldog Új évet kívánjunk, de csak a felét értette annak, amiket Áron mond. Nagyon sajnálom, hogy nem tudjuk erre a fülbe dugható hangosítóra, amit Kínából vettünk neki, rábeszélni.


Nagy örömünkre a fekete karácsony után végre elkezdett esni a hó. Nem vitte túlzásba, de azért valamicske esett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése