2016. január 10., vasárnap

Nem megy a felvételire készülés, de a Star Wars 7 igen

A ½ 12-es felkelés Dömsödi rekord.

A reggeliben nem csupán bundás kenyér, főtt-füstölt tarja, sajt, hónapos retek, hanem grill csirke combok is voltak.

Áron kora délután 1-ig hozzá se nyúlt a feladatsorokhoz, ezért felhívtuk Emőkét, akivel megállapodtak a ma délutáni programban.

Igen ám, de közben megjött Levente, aki az egész délelőttöt tanulással töltötte és ezért Judit átengedte egy órára játszani Áronhoz, aki ma még semmit nem tanult. Zavaros a feltételrendszer, amiben magam is alig tudok eligazodni.

Délután korán kellett elindulnunk ahhoz, hogy Áron ½ 6-ra odaérjen az angolra. Igaz, hogy Kriszta azzal kívánta jutalmazni a Kührner ikreket, hogy miután egész délelőtt a felvételire készültek, elvigye őket a Star Wars 7 bemutató filmelőadására.  Erre persze Áront is meghívták, aki egész délelőtt semmit sem készült a feladatsorokból.

Azt terveztük, hogy ½ 4-kor indulunk, de ebből semmi nem lett, mert Áron megbeszélte a fiúkkal, hogy elég ha ½ 6-ra odaér,  mert a mai külön angol elmarad és onnan mennek a moziba.

Emőke külön megkért, hogy az ónos eső miatt a jeges úton nagyon lassan, óvatosan jöjjünk. Ehhez képest végig száraz volt az út hazafelé.

Áront kitettem a Krisztáéknál és én mentem tovább a Nóra nagyihoz. Vittem neki a zöld kupakos kávét és egy kisebb tejfölös vödörben a tejfölös bablevest.

Nagyi azzal fogadott, hogy nincsen jól és becsípődött a dereka (amivel persze nincs egyedül), Ma még nem evett semmit, mert üres a hűtő. Ehhez nagyon jól jött a kis vödör bableves, amiért nem győzött hálálkodni.

Az ottlétemkor hívott Kriszta, hogy akkor Ő a két fiú mellé Áront is elvinné a moziba, engedem-e. 

Mondtam, hogy tudomásom van róla, mivel Áron ezt már Olivérrel megbeszélte ma délután és a mozijegyre is adtam Áronnak 3000.- forintot.

Hazajövet nagy rend és tisztaság fogadott és már csak magamat és Mannát kellett ellátnom, mert egy szem macskakaja sem volt itthon. A CBA vasárnap zárva van, ezért a felmelegített grillcsirkén osztoztam Mannával.


Utána ½ 9-kor leültem blogot írni és vártam, hogy mikor ér haza Áron.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése