2016. január 22., péntek

Áron nagyon hiányzik a képből.

Reggel csak sejtettem, hogy Áron mikor indult el a suliba.

Én a reggeli után újratelepítettem a Canon MP 495 nyomtatójának a driverét, hogy el tudjam küldeni Anika magyar nyelvű Erkölcsi Bizonyítványának a beszkennelt változatát.

Tízkor felhívtam a doktornőt az INR eredménye miatt. Azt mondta, 2,37 ez ideális, csak így tovább.

Egész délelőtt rossz volt a kedvem a tegnap történtek miatt. A Duolingóra is csak kora délután került sor.


A fűtést minden esetre bekapcsoltam Dömsödön, mert még az is lehet, hogy lemegyünk.

Amikor Áron hazaért én már majdnem teljesen kész voltam az indulásra. Az első mondata az volt, hogy Ő tegnap megbeszélte Emőkével, hogy most a történtekre való tekintettel a legjobb lenne, ha ma nem jönne velem Dömsödre, hanem otthon maradna és akkor legalább a szobáját is rendbe tudná tenni.

Egy percig sem ellenkeztem, ha ő ezt így szeretné, akkor legyen így. Nem telt bele öt perc betettem minden kosarat, táskát, no meg a Mannát és már indultam is.

Az első utam most is a TESCO felé vezetett. Azt a kevés dolgot, amit terveztem (konyhai papírtörülköző, sertés oldalas, grillcsirke sör) megvettem. A gyors kajáldában ettem egy szecsuani csirkét sült tésztával és már indulhattunk is.

Arra csak kevés volt az esélyem, hogy a Kiskunlacházai Gumipont még nyitva lesz, pedig ennek a bal első kerék problémának szerettem volna mielőbb a végére járni.

A műhely már zárva volt, de a főnök még bent túlórázott. Azt mondta, hogy jöjjek holnap délelőtt és akkor megnézik, mi a probléma és megoldják.

Már sötét volt, mire Mannával a bázisra értünk. Ő természetesen elment csavarogni. 

A fűtés jól szuperált.



Bekaptam egy unikumot és levagdostam egy adag áztatni valót és be is áztattam, majd lefeküdtem. 

Áron nagyon hiányzik a képből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése