2016. január 8., péntek

„hívtatok?”

Arra ébredtem, hogy a lumbachóm még rosszabb állapotban van. A felkelés, öltözködés és a reggeli során nagyon vigyáztam minden mozdulatomra.

Anika kocsonyás tálja végre kiürült, be is tettem a mosogatógépbe.

Próbáltam a lakásban egy kis előtakarítást végezni, de még így is földrengés utáni állapotok uralkodnak.

A Kínai posta meghozta Gabikáék Power Bankját. Gabika biztosan nagyon fog örülni neki.

Próbáltam egy fájdalommentes testhelyzetet találni, amiben meg tudom írni a blogom, de a hanyatt fekvésen kívül nem sikerült találnom.

Áron az ígérete szerint ½ 3-kor érkezett haza, de a szobáját rendbe tenni nem volt elég egy óra.

Amikor mondtam neki, hogy menjen le és hozza föl a Mannát, egy kisebb csoda történt. Felvette a kabátját és a sapkáját, majd amikor kinyitotta az ajtót, Manna ott állt és csak annyit kérdezett: „hívtatok?”

Bár én mindent már előre összeraktam, mégis csak ½ 4-kot tudtunk elindulni.

Az első állomás a TESCO. Nagyon szervezetten és összeszedetten vásároltunk. Vettünk sajtokat, egy egész grillcsirkét, leves zöldséget, üdítő italokat, kedvenc töltött nápolyinkat, Unikumot, tisztítószereket és még Mannának is a kedvenc macskakajáját is. 

Áron bekapott három hot dogot. Mire leadtuk a PET palackokat és a kedvezményre jogosító kuponokat, több mint 2000.-rel csökkent a fizetendő végösszeg.

A TESCO-ból már sötétben indultunk, de élveztem, hogy már rendben van a világítás. 

Sehol nem álltunk meg és így este 6-ra érkeztünk a bázisra.

Áron nagyon élvezte, hogy mindent vastagon belepett a hó, csak a Manna csodálkozott, hogy minden fehér, amikor a legutóbb még zöld volt.

Szépen ki volt takarítva és 23C meleg volt. Áron felkapaszkodott az Internetre, én pedig elkezdtem a tervezett következő diótortához szükséges diót törni és hiába vívtam vele 8-9-10 órakor, én már lefeküdtem, mert a derekam nem akart javulni. 

Hamar elaludtam, de egyszer csak arra ébredtem, hogy már ½ 1 van és Áron szobájában még mindig világos van. Átmentem és nagyon határozottan kikapcsoltattam mindent. Az éjszakai túrám arra is jó volt, hogy a holnapi bableveshez időben beáztathassam a tarkababot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése