2016. július 8., péntek

A bluetooth erősítő


A lustálkodás, eddig soha nem látott csúcsot döngetett. Hogy megtörjem ezt a csúcskísérletet, levittem a gardrób előszobából a két hangfalat, hogy a csatlakoztatáshoz a forrasztott végeket kialakítsam. Bedugtam a Bluetooth erősítő tápját és csatlakoztattam a két hangfalat. Elindítottam a kütyü youtube-járól Áron új kedvencét az „I just call to say I love you”-t és magam is meglepődtem azon, hogy hibátlanul szólt a zene. 

Áron is feljött megnézni, meghallgatni. Mos már csak az ideiglenesen itt-ott lógó vezetékeket kell eltüntetni. 

Már dél fele járt, amikor nekiláttam a reggeli készítésének, hogy Áront is ki tudjam robbantani az ágyból. A nagy hőség miatt a kúp alatt, madárcsicsergés mellett reggeliztünk. Sok bundás kenyér, tarja, brindza, újhagyma, paradicsom, tej és tejeskávé volt az ebédnek is beillő reggeli. 

Sokáig nem is foglalkoztunk az ebéddel. Áront nagyon kellett kérnem, hogy mire Emőke megjön, tegyen rendet a bélyegező szobában.

A törpeharcsát azért minden eshetőségre gondolva előkészítettem. Tisztítás után szeletekre bontottam és bepácolva (só, bors, citrom) eltettem a hűtőbe, hogy bármelyik pillanatban kiránthassam. 

Az ETX-ben csak nagy odafigyeléssel tudok korrigálni. 

Elkezdtem füvet nyírni, majd áthívtam Gabikáékat, hogy beszámoljak a jó hírről és átadjam a meglepit.  A hír hallatán ők is megkönnyebbültek, a BBQ fújónak pedig örültek. 

Áron elment Leventével focizni, de azt mondta, hogy ½ 9-kor hazajön. Biztos, ami biztos, megmelegítettem a hűtőben talált csirkepörköltöt és kifőztem hozzá egy adag masnis tésztát. 

A kései ebéd vagy a korai vacsora (ahogy tetszik) után előbb úsztam egy órát, majd egy jó órás locsolás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése