2016. július 12., kedd

Hamburgerek


Reggel Áron se a tervezett 7-kor, se ½ 8-kor, de még 11:30-kor sem volt képes vagy hajlandó felkelni, hogy induljunk az okmányhivatalba.

Én közben SMS-ben kommunikáltam Ádámmal a SIM kártyák ügyében. Végül abban maradtunk, hogy a legbiztosabb fix pont a Kati néni, neki fogom beadni.
Délben azután Áron is hajlandó volt felkelni, hogy megreggelizzen.

Azt mondtam neki, hogy addig nem indulunk el, amíg nem tesz rendet a szobájában, beleértve a kimosott és megszáradt ruháinak az elpakolását is.
Nagy nehezen elindultunk a Bocskai úti okmányirodába. Ott megcsináltattuk az Áron lejárt útlevelét és majd értesítenek, hogy átvehető. Onnan mentünk a Budafoki u. 59-be Áron új TAJ kártyájáért.

Közben Emőke hívott, hogy Ő is jönne velünk Dömsödre, vegyük fel a Gazdagréten. Egy óra alatt a TAJ kártya is készen lett. Január 1. óta minden okmány ingyenes, de azért mindenért fizetnünk kellett.
Felvettük Emőkét a Gazdagréti téren és nyomás Dömsödre.

Útközben a Szigethalmi „tejszínhabos”-nál megálltunk egy-egy hamburgerre. Áron SAJT BURGER menüt, Emőke gombás hamburgert, én pedig egy magyaros hamburgert rendeltem. Mire megérkeztünk a bázisra mindenki jóllakott és mehettünk úszni.

Áron elment focizni a Leventével, Emőke a naplementét nézte, én pedig úsztam egy órát.

Este Emőke és Áron elosztották, hogy ki hol fog aludni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése