2016. július 6., szerda

koccanás


Már hatkor felébredtem, de a 100 ezer km szervizhez, az induláshoz túl korán volt.

Reggelire lágy tojás és debreceni. 

Még egy olasz Duolingó is belefért az időbe. Végül ½ 9 után indultam. A Fehérvári út és Hamzsabégi út sarkán egy kicsit elbambultam és volt egy kis koccanásom, de szerencsére az ellenfél járművéről csak a por jött le. 

Posta Laci még nem volt bent a műhelyben. A kollégájának átadtam az autót, a forgalmit és a kulcsot, majd tömegközlekedéssel hazajöttem. 

A kis kínaiban megettem egy csípős savanyú levest és végül Mannával együtt jöttünk fel. 

Ebéd után nagyon jól esett egy órai alvás. Ittam egy jeges kávét. 

Közben Tibor felhívott, hogy sikerült elhagynia a bázist. Ez nagy megkönnyebbülést szerzett, amiről azonnal értesítettem a Lányt (Emőkét), mert ő csak akkor jön le velünk holnap, ha Tibor már nincs ott. 

Egy kicsit tőzsdéztem online (ETX), majd folytattam a mai Duolingó-t. Utána hosszan beszéltem Bélával. A témák között előkerültek a rosszindulatú daganatok is. 

Hat óra után már felhívtam Posta Lacit, aki azt mondta, hogy egy jó óra múlva mehetek az autóért. Hétkor vettem fel készpénzt az ATM-ből és fel is ültem a tömegközlekedésre, indultam Csepelre. Az autó már kint állt az utcán és csak arra várt, hogy kifizessem a munkát és induljunk hazafelé. 

Még be kellett indítanom a rádióját, mert az akkumulátor lekötése után csak a Kód beírása után hajlandó megszólalni. 

Este még megnéztem a meccset, azután eltettem magam holnapra. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése