2016. július 23., szombat

Indulás az Adriára


Mi már megreggeliztünk, amikor Judit és Levente, hoztak át egy pár cuccot, hogy azt még tegyük be a huzikába. Lekötöttük a hosszú hálózati kábelt és azt is betettük.

Még délelőtt sikerült a huzikát kitelepítenünk az utcára. Ági, Judit, Áron és Levente is segített a movernek a kitelepítésben. Áginak átadtuk a kulcsokat.

Végre elindultunk. Még Dömsödön megálltunk a benzinkútnál, hogy huzika baloldali kerekébe fújjunk egy kis levegőt. A Dunaújvárosi hídon még nem volt semmi probléma, de amikor a nagy völgyhídon mentünk keresztül, akkor a huzika elkezdett félelmetesen lóbálódzni. Hamar rájöttem, hogy a fő probléma az volt, hogy a megengedett 80 km/óra sebességet lényegesen átléptük.

A kütyüt alig tudtuk használni, mert sehogy nem akart töltődni.

Mire megérkeztünk az István Fogadóba (Sormás), addigra már majd mindenki éhen akart halni. Beálltunk az általunk megszokott parkolóba és még elmentünk a közeli mesterséges tóhoz gyönyörködni. Áron és Levi még meg is mártóztak.
Az étteremben megbeszéltem a pincérrel, hogy mi majd itt alszunk a hátsó parkolóban és majd reggel is idejövünk reggelizni. A fiúk és Judit különféle pizzákat rendeltek, én padig egy harcsa paprikást, ami felejthetetlen jóízű volt, de egy kicsit még a pizzába is be tudtam segíteni. Kaja után megint mentünk a tóhoz, azután eltettük magunkat holnapra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése