2016. július 20., szerda

Áron Csopakról Gazdagrétre


Napsütéses reggelre ébredtem. Reggelire összeütöttem magamnak egy hagymás szalonnás rántottát, hozzá paprikát, paradicsomot és tejeskávét.

Áronnal csak telefonon tudtam értekezni. Én azt javasoltam, hogy Ma Csopakról egyenesen jöjjön Dömsödre. Az nem jó – mondta - , mert neki sok mindent Gazdagrétről kell elhoznia. Én tudtam, hogy e mögött a Gazdagréti Internetezés áll, ezért megkértem Katikát, ha Áron kéri a lakáskulcsot, akkor István kapcsolja le a lakás villanyóráján a kismegszakítót.

Amikor Áron hazaért, ismét beszélgettünk telefonon és mondta, hogy ott szeretne maradni Gazdagréten és különben is áramszünet van. Helytelenítettem és kértem, amint készen van a rendcsinálással üljön fel a buszra és jöjjön le.

Később Emőke hívott és azt mondta, hogy Ő vállalja Áron felügyeletét, hogy rendet rak és nem fog Internetezni, ma már ne kelljen késő este lemennie Dömsödre. Rendben van (vesztettem).

Emőke nagy és jó hatással van Áronra. Emőkével arról is részletesen beszélgettünk, hogyan oldjam meg a Nóra nagyi felügyeletét. Ebben az ügyben még a Möci neve is előkerült, de az nekem annyira kínos, hogy csak úgy megyek bele, ha abba nekem csak pénzügyileg kell belefolynom, a többit Emőke intézi.

Még sütött a nap, amikor kimentem a Dunára úszni. A víz az utóbbi napokban egy kicsit lehűlt. Most csak 21C, de azért egy szűk órácskát azért úsztam.

Megint javítottam egy sort a locsoló rendszeren, a végén majd még el is dicsekedhetek vele. Este hétkor el is indult az automata locsolás, amit még manuálisan is kiegészítettem.

Korán lefeküdtem, de csak későn oltottam el a villanyt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése