2016. július 14., csütörtök

Az elveszett diákigazolvány pólására solgáló igazolás is elveszett.


20160714 csütörtök

Reggel hatkor volt az ébresztő. Mind a hárman komolyan vettük és egy húsz percen belül már indultunk is, mert a busz, amivel Áron és Emőke Budapestre mentek, 6:47-kor indult a CBA elől. Az idő borús, sőt esik az eső. Áronra és Emőkére is adtam egy-egy kabátot, nehogy bőrig ázzanak.
 Manna meg én egy kicsit még visszaaludtunk.

Késő délelőtt lementem reggelizni és már majdnem befejeztem a reggelit, amikor meghozták a szervizből az előhűtött hűtőszekrényt. Gyorsan mindent átpakoltunk.

Beprogramoztam a locsoló automatika óráját és tettem be egy kétperces ellenőrző programot is. Eddig tökéletesen működött. Nekiálltam a hosszú merevcső perforálásának. 15 mm-ként kifúrni egy ilyen hosszú csövet nagyon időigényes meló.

Közben átjött Judit és Levente előkészíteni a lakókocsit. Judittal ittunk egy kávét, és amíg ők a lakókocsiban rendezkedtek, addig én folytattam a cső perforálását. Közben a 2-es locsoló program (19:00-19:30) elindult.

Áron még Skype-on megkérdezte, nem tudom-e véletlenül, hogy hol van az elvesztett diákigazolvány pótlására szolgáló igazolás?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése