2016. július 27., szerda

tenger, tenger, sült csirke


Mire felébredtem Judit már a tengeren volt. A fiúk még javában durmoltak. Előkészítettem a reggelinek való nyersanyagokat (kolbász, sonka, hagyma, paradicsom, újhagyma) és magam is elmentem egyet úszni a tengerben.

Mire visszamentem, már Judit is ott volt, a fiúk pedig ébredeztek. Készítettem egy tíz tojásos rántottát. Mellé tej, tea, tejeskávé került az asztalra.

Reggeli után ismét elmentem egyet úszni, majd kihasználva a free WiFi-t felhívtam a lányt és beszámoltattam róla, milyen az élet Dömsödön.

Utána Duolingó és megírtam az elmúlt két napot.

Később Áron és Levi rá akartak venni, hogy szálljak be negyediknek a CAPITALY-ba, de nem adtam be a derekam, inkább játszanak csak hárman és majd én segítek Juditnak.

Amikor Judit is feladta, akkor beszálltam helyette, de a játszma már menthetetlen volt. Áron mindenkit kifosztott, mindenkit szarrá vert.

Közben kint eleredt az eső, ami miatt a benti pótágyat át kellett alakítanom étkező asztallá. Amint végeztem az átalakítással, kisütött a napocska és kezdhettük a terítést a huzika előtt.

 Judit elment a bér mélyhűtött csirkecombok egy adagjáért és én felolvasztva befűszereztem és betettem sülni a grillezőbe.

A fiúk már kezdtek éhen halni, amikor még csak annyit tudtam ígérni, hogy mostantól számított egy óra. Áron már-már el akart ájulni az éhségtől, amikor Judit megsajnálta és adott neki egy szelet kenyeret némi krémsajttal.

Én ellenőriztem a grillsütőt. Áron és Levente valamilyen exotikus labdajátékot játszottak és Judit volt a bíró.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése