2016. július 28., csütörtök

Nóra nagyival is tudtunk beszélni


20160728 csütörtök

Egyedül Judit kelt európai időben, a fiúk és én csak ½ 10 után. Judit azt javasolta, hogy a változatosság kedvéért ma ne süssünk semmit reggelire, inkább legyenek hideg tálak.

Először elmentem fogat mosni és egyet úszni a tengerben. Mire visszamentem már meg volt terítve a terülj-terülj asztalkám. Volt ott paprikás szalámi, sajt, margarin, paprika, paradicsom, uborka, baracklekvár. Judit szeletelte a kenyeret, Levi pirította, Áron meg én csak ettük.

A reggeli befejeztével felhívtuk Nóra nagyit, akinek hallhatóan nagyon jól esett a hívás.

Utána elmentem a free Wifi helyre, hogy felkapaszkodjak az Internetre. A Wifi először akadozott, de azután sikerült a lánnyal beszélnem Viberen keresztül és minden rendben van Dömsödön. Még egy Duolingót is csináltam.

Délután hazahívtuk Áront és Levit a wifi portálról. Még időben tettük, mert jött egy nagy vihar és zivatar. Először úgy nézett ki, hogy ez hosszabb ideig fog tartani, de azután hamar elmúlt. Mi Judittal elmentünk a tengerpartra. Én úsztam egyet, de Judit csak napozott.

Mire a nap lement, már kezdhettük készíteni a kései ebédet, illetve a korai vacsorát.  A fiúknak a milánói makaróni készült, nekem pedig a tejfölös töltött káposzta.

Nagyon közel hozzánk leparkolt egy cigány család a felénk nyíló lakókocsijukkal.

Judit elment az edényeket mosogatni, a fiúk meg fürdeni. Utána ők hárman SOLO kártyajátékot játszottak én, meg olvastam az „Agent 6” könyvemet.

Áron még kikérdezte a az utolsó 20 szót. Ma korán feküdtünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése