2016. július 17., vasárnap

Nóra nagyi nincs jól


Az idő egyszerűen pocsék. Be van borulva és szemerkél az eső.

Reggel nagyon sokat szenvedtem, míg le tudtam tölteni a John Galsworthy: Forsyte Saga könyvet a kütyüre. Elhatároztam, hogy ezt fogom olvasni a nyaralás alatt. Először azt gondoltam, hogy majd kiveszem a könyvtárból, de azután rájöttem, hogy így egyszerűbb. Hát nem lett az. Végül feltettem a netre egy kérést, hogy ha valakinek ez megvan, szánjon meg és küldje el.

Az idő olyan, hogy, nincs is kedvem kimenni. Manna is csak kimegy és pár perc múlva visszajön. Még egy kis lustálkodás egy kis Duolingó, egy parti sakk és utána reggeli.

Áron biztosan jól érzi magát Bálinttal és Ábellel, mert esze ágában sincs engem felhívni.

Beszéltem a Nóra nagyival és a szomszédjával. Nagyi nincs jól, a szomszédot pedig arra kértem legyen a segítségemre és hívja ki az Ügyeletet, hogy vagy utalja be a János kórházba vagy rendeljen ki egy szociális segítséget, aki időnként ránéz a nagyira, esetleg gondoskodik élelemről és figyel rá, hogy elég folyadékot iszik-e és beveszi-e a gyógyszereit.

Megpróbáltam beélesíteni a TV-t a huzikában, de csak egyszer-egyszer adott képet, később már azt se. Felragasztottam az újonnan kinyomtatott címkéket a huzika szekrényeire. Nagyon csicsa lett.

Késő délután ettem meg a tökfőzelék maradékát fasírttal ebéd gyanánt.

Este megnéztem a Cape Fear (A rettegés foka) c. Martin Scorsese filmet nagyon jó szereplőkkel (Gregori Peck, Robert De Niro) a Duná-n.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése