2016. július 3., vasárnap

Áronnak és Tibornak nincs mit ennie

Nagy lustálkodás, de azért a napi Duolingót elvégeztem. Az idő mintha egy kissé lehűlt volna. Arra is próbáltam magam rábeszélni, hogy ideje lenne az autót kitakarítani és szépen lemosni. 

A reggeli annyira elmaradt, hogy mire lekászálódtunk, már hozzá is kezdhettem az ebéd készítéséhez. 

Megmelegítettem egy nagy adag mélyhűtött zöldséges húslevest és kirántottam a megmaradt cukkinit. Azért annyira hideg még nem volt, hogy ne a kúp alatt ebédeljünk. 

Írtam egy kicsit a blogot és a GearBest-nél megreklamáltam az okos órát, ami még mindig nem érkezett meg.

Áronnak szóltam, hogy kezdjen el készülődni, mert lassan elindulunk hazafele. Már Mannát sem engedtem ki, mert a végén majd nem találom. 

Délután átjött Levente, akinek mondtam, hogy mi már lassan indulunk haza Budapestre. Erre Áron előállt a javaslatával, hogy ha én szerda este, vagy csütörtök reggel amúgy is jövök, akkor, hagyjak itt neki némi pénzt és Ő addig hadd maradjon itt Dömsödön. 

Nekem mindenképpen haza kellett jönnöm, mert vannak Budapesten elvégzendő feladataim. Áron javaslatába úgy mentem bele, hogy megígértettem vele, hogy nem fog egész nap a számítógép előtt ülni. 

Tibor kérdezte, hogy ők akkor mit egyenek, mert neki nincs egy fillérje sem. Nekem is csak a hitelkártyám volt a pénztárcámban és azon felül egy fillér sem. Tettem egy kört és a kölcsönkért pénzből adtam Áronnak 10.000.- forintot és Tibornak is 10.000.- forintot, azzal, hogy az ő részét majd akkor kell megadnia Áginak, amikor már lesz munkahelye és fizetése. Egyebekben pedig mindenféle nyersanyag van a kamrában, tele van a hűtőszekrény és a mélyhűtő kajával, hagytam ott kenyeret és zsömléket és vannak ott gyümölcsök (nektarin, narancs, grapefruit) és a meggy is most érik a Dunához kivezető folyosón, csak egy kicsit oda kellene figyelniük. Ha ezen felül valamiben még hiányt szenvednének, akkor szóljanak a Juditnak és ő biztosan segít. 

Áron és Levi segítettek mindent bepakolni az autóba, és amikor már Manna is bekerült, érzékeny búcsút vettem a fiamtól és elindultam, ők pedig elmentek focizni. 

Hazafele beugrottam a TESCO-ba. Vettem az esti leértékelésből grill csirkét, Chicken nuget s-et és kenyeret.

Emőke mind a kettőnk érkezésének örült. Kértem, hogy a kenyérből, a cseresznyéből és a csirkéből vigyen magának. 

Este még megnéztem a Franciaország – Izland mérkőzést. Szerintem nagyon jó meccs volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése