2017. szeptember 8., péntek

A notebook otthon maradt


Én úgy éreztem, hogy Áron a szükségesnél később indult el az iskolába.

Reggeli után legurultam a Nissan Centrumba és egy 30 percnyit töltöttem az autót. Utána visszavittem a könyvtárba a ma lejáró „Kémiai kísérletek” c. könyvet, amit tulajdonképpen Áronnak kölcsönöztem ki, de bele se nézett. Minek, hiszen majdnem megbukott kémiából? Vettem ki új könyveket, de Áronnak egyet sem. Emőkének egy Fekete Istvánt A 2-es könnyített angol fordításban, magamnak pedig kettőt 6-os szinten, meg egy Vikár György: Kamaszok problémái-t, amit Réti Ági ajánlott nekem olvasásra.

Amikor Áron hazaért a suliból nemsokára indulhattunk. Mindent bepakoltunk az autóba, még Mannát is. A mindent úgy kell érteni, hogy kértem Áront, hogy segítsen a bepakolásban (notebook csak azért, hogy hátha Imre tud segíteni a töltőn) a zöld kosár és egyebek.

Útközben főleg azért álltunk meg a TESCO-ban, hogy azt az 5 db spirál kockás füzetet, amit vettem, kiegészítsük még mindennel, ami a suliban szükséges lehet. Én külön kértem, hogy vegyünk leckefüzetet és egy keményfedelű tartót a tankönyveknek és a füzeteknek, hogy az iskola hátizsákban ne váljanak egy hónap alatt salátává.

Amikor megérkeztünk Dömsödre, ott derült ki a félreértés, hogy Áron csak odáig jutott le, hogy a notebookot betette a táskájába, de az autóba nem vitte le. Ezzel a töltő cseréje meghiúsulni látszott.

Emőke lányommal megbeszéltem, hogy vegye magához a notebook táskát, benne a hibás töltővel és szervezze meg, hogy amikor holnap Zoli és Ádám jönnek hozzánk Dömsödre, akkor azt is hozzák magukkal.

Nem sokkal az érkezésünk után Imre megjelent egy Acer-hez való töltővel, de a hibásat nem tudtuk prezentálni, mert az csak majd holnap érkezik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése