2017. szeptember 13., szerda

Száki Sanyi Yarisa


Én egy kicsi megijedtem, amikor 7:45-kor még az ágyban találtam Áront, de mielőtt megszólalhattam volna már mondta: „ Jó reggelt. Nyugi, tudom, hogy mennyi az idő, de az első óránk elmarad,”

¼ 10-kor megérkezett Száki Sándor a reklamációs Toyota Yaris-ával. Még gyorsan bekaptam egy falat reggelit és már indultunk is.

Zsolt egy kávéval fogadott. Még összegezte az információit, azután határozottan intézkedett. A műszakiak vizsgálják meg, hogy mennyire jogos a reklamáció. A Száki Yarisa két napra vizsgálati fogságba kerül és helyette kapott arra a két napra egy tesztautót.

Hazajövet bepótoltam az utóbbi két hét blog bejegyzéseinek a publikálását.

A vacsi még odébb van, ezért a maradék csülkös bablevest két tányérra szedve és megmelegítve megettük.

Áron fiam ¼ 4-kor ért haza és együtt mentünk le az ALDI-ba venni a Mannának macskakaját, meg magunknak valamit estére. Áron bolognait szeretne készíteni. Kettéosztottuk a feladatot. Áron ment az ALDI-ba a paradicsom szószért én meg a kis henteshez a darált húsért.

A recept szerint 30 dkg sertés darált hús kell hozzá, de az Emőke kedvéért inkább darált pulykamellet kértem.

Áron beszámolt a frissen tanult dolgokról és felmondta, hogy mi a különbség a skalár- és a vektormennyiség között.

Áron ragaszkodott ahhoz, hogy a vacsora nagy részét majd egyedül ő készítse, nekem csak az a feladatom maradt, hogy egy fej vöröshagymát felaprítsak.

Közben még le kellett szaladnunk a CBA-ba fokiért. Kicsit meglepődtem, hogy a CBA-ban a négy szem fokhagyma 600.-forintba kerül. Szombaton meg fogom nézni, hogy ugyanez a dömsödi piacon mit kóstál.

Amikor minden elkészült, átmentem Emőkéért, aki éppen Andrással angolozott, hogy jöhetnek vacsorázni. András köszönte, de ő nem éhes, így csak hárman ettünk. Utána még megírtam Szabolcsnak az elmaradt fizetnivalóit és egy kicsit néztem az M5-ön az Univerzum csodáit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése