2017. szeptember 19., kedd

All that Internet


Reggel már ½ 7-től kezdve keltegettem Áront, ő meg csak nyugtatgatott, hogy időben el fog indulni. Ebből csak 7 óra után lett valami. Addigra persze már emelt hangon kértem, hogy induljon el.

A kémia tanár (akinél különben sem áll jól Áron szénája) tegnap felhívott, hogy amikor Áron legközelebb elkésik, meg fogja kérni, hogy csak a kicsöngetés után jöjjön be, ne zavarja az órát és a késését át fogja alakítani igazolatlan hiányzássá.

Délelőtt kértem egy receptet Lenkétől, mert elfogyott az új gyógyszer és kiváltottam. Kicsit meglepett, hogy az ára egyik hónapról a másikra 8.000.- Ft-ról 18.000.- Ft-ra emelkedett. (Hol van a 0 %-os infláció, amiről a kormány beszél? 

Áron ½ 4-kor jött haza. Röviden beszámolt a mai napról, de utána az első három órát az Interneten töltötte. Mondhattam akármit, hogy először az iskolai feladatok, meg 100 pont duolingó, esetleg mi lenne, ha kirámolná a mosogatógépet, de nem, csak az Internet.

Még azt is felkínáltam, hogy elmagyarázom, hogyan kell egy számból papíron (nem a számológéppel) négyzetgyököt vonni. Nem, csak az Internet.

Nyolc óra után szerettem volna, ha kijön vacsorázni, de nem csak az Internet.

Már azzal is fenyegettem, hogy ha nem csinálja meg az angol pontokat, akkor Emőke el fogja venni a notebookját. Na, ettől egy kicsit megriadt és valamit csinált, de tanulás sehol.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése