2017. szeptember 28., csütörtök

Terv a Renault Scenic-kel

Reggel félálomban még szóltam Áronnak, hogy ne felejtsen elvinni magával egy körtét. Azután, mint aki elvégezte a feladatát visszaaludtam.

Későn ébredtem és már nem tudtam Áron indulásán tartani a szemem.

10 óra tájban István csöngetett és hozott egy kistányér frissen készült káposztás sztrapacskát kóstolónak. Erre már kipattantam az ágyból és mellétéve a maradék pörköltöt reggelinek megettem.

Délelőtt két projektet egyengettem. Az egyiket Gyöngyivel, hogy kinek és mikor tudja megmutatni a lakást. A másik projekt a Renault Scenic-kel kapcsolatos. Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha nem kótyavetyélném el alacsony áron, hanem odaadnám valamelyik autóbérlet kölcsönzőnek.

Áron hazajövet előadást tartott a biológia órán tanultakból.

Megbeszéltük, hogy a rendcsinálási projekt keretében sorban egyenként elvisszük a (két notebookon felüli) négy itthon lévő számítógépet az Imréhez, tegyen javaslatot, hogy abból melyiket tartsuk meg, a maradékot pedig vagy adjuk el, vagy ha ő talál rá egy rászorulót, akkor annak ajándékozza oda. Egyet rögtön be is tettünk az autóba.

Elmondtam neki az újonnan kitalált heti házi hangverseny ötletemet, de ez nem nyerte el a tetszését.


Estére elővettem a nagy kövön sütőnket és körberaktam baconba tekert csirkemájakkal, a közepére pedig egy evőkanál olíva olajon mindenféle zöldséget (paradicsom, paprika, póréhagyma, csiperkegomba) és még alma és császárkörte darabokat raktam. A sütés közben néha meg kellett forgatni a bacon tekercseket és semmi perc alatt elkészült a vacsora. Emőke hozott még a sütőtökből néhány kockát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése