2017. szeptember 23., szombat

TP Link Smart Plug in fűtés automatika

Reggel Áron felajánlotta, hogy jön velem a piacra. Ennek persze az volt a fő indítéka, hogy vegyünk egy új egeret Imrénél.

Először a villamos boltba mentem két közösítő sínért, még mindig a fűtés bekapcsoló automatikához. Végül csak egy sínt vettem, mert rájöttem, hogy a 12 csatlakozóból nekünk bőven elég a hat. 

Utána a hentesnél vettem tarját és vékonyra szeletelt császárszalonnát.

Kettéváltunk. Áron kapta azt a feladatot, hogy vegyen egy háló vöröshagymát és egy csokor újhagymát. Én mentem a tejfölös, sajtos, fokhagymás lángosért, amit majd otthon még feljavítok, és ugyancsak a piacra Esztikétől egy palack tej és a lánynak fokhagymás snidlinges túró.

Felhívtuk Imrét, hogy nem zavarunk-e ha elmegyünk hozzájuk Áronnak egy egérért. Imre feladta az üzlethelyiségét és otthon folytatja az informatikai szolgáltatást. Áronnak sikerült egy nagyon jó kis egeret választania.

Hazaérve, mindent kipakoltunk és kezdhettem a reggeli készítést. A lángosra került még főtt füstölt tarja, paradicsom és újhagyma. Mindez bekerült a mikróba és az Árontól tanult dupla üzemmódra (mikró és grill) kapcsolva készült. 

Áronnak külön készítettem egy hagymás, szalonnás, tarjás szüleményt, ráütve két tojást.

Nagy elánnal kezdtem hozzá a TP Link fűtés automatika építésének. Minden érintkezőt gondosan beforrasztottam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése