2017. szeptember 20., szerda

Kémia 1-es


Áron csak 7:10-kor indult el, ami neki megfelel, nekem nem.

Reggelire egy szál virslit sütöttem meg és hozzá kenyér, mustár meg egy tejeskávé.

Reggel 9-re mentem a MOM park ERSTE bankba. Utána találkoztam Gulyás Erzsivel. Hogy ne kelljen délután is újra eljönni, felhívtam Kádár urat, hogy a délutáni megbeszélést előre hozhatnánk-e? Beleegyezett és így 11-kor már végeztem is.

Hazafele odakanyarodtam a Nissan Centrum felé és egy kávé erejéig az autót is töltöttem. Megbeszéltem az értékesítési vezetővel, hogy holnap délelőtt behoznánk a Sanyika Yarisát és ők megmondanák, hogy mennyiért tudják beszámítani egy Leaf tesztautó vásárlása esetén.

Itthon belenéztem Áron E-kréta naplójába. Ott folytatta, ahol tavaly abbahagyta. Tegnap beszedett kémiából egy 1-est. A notebookot határozatlan ideig elvettem.

Amikor ½ 4-kor Áron hazajött, számon kértem tőle, hogy tegnap miért nem mondta ezt az 1-est, azt mondta, hogy nem tudta.

Miután nem találta a notebookját lefeküdt, mondván, hogy egy kicsit pihen és ½ 6-ig fel sem kelt.

Nyugodt hangon kértem, hogy mutassa meg a leckefüzetét. Ma derült ki, hogy amikor a TESCO-ban füzetvásárlás közben megkérdeztem, hogy leckefüzetet vett-e, azt hazudta, hogy igen. Ma már az volt a véleménye, hogy az nem kell.

Emőke is átjött és megpróbálta megoldani a krízis helyzetet. Közben belenézett Áron iskolatáskájába, amiben volt mitől elképednie.

Közben felhívott Kun Gazda Péter, aki az én régen (1986) meghalt Feledy Laci barátomnak az unokaöccse. Jót beszélgettünk, ha leszámítom, hogy közben nagyon erőlködtem, hogy el ne bőgjem magam. Megbeszéltük, hogy szerét ejtjük egy személyes találkozásnak.

Száki Sanyika kérte, hogy ezt a Nissan-os történetet tegyük át a jövő hétre.
A kis kínaiból hoztam fel többféle kaját és mintha mi sem történt volna megvacsoráztunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése