2019. december 29., vasárnap

A vízóra fagytalanítása


Már hajnalban felébredtem. 

Hogy ne érezzem hiába, foglaltam egy időpontot az Oltóközpontba: 2020.01.04 kedd 9:00 1134 Bp. Váci út 70. Azután visszaaludtam és a következő ébredés már 10 órára tolódott.

A hideg ellenére gyönyörű napsütéses idő van. Kell is, hogy legyen, mert azt tervezem, hogy átmegyek a Zoli bácsi féle telekre és onnan áthozok a hungarocell táblákból és azokkal lefedem a vízórát, nehogy befagyjon. Délután 1 órára már be is fejeztem a vízóra bebugyolálását. Éppen ideje volt, mert most már éjszakánként - 6° C-ra is lehűlhet a levegő. Persze feladat van még bőven, mert a másik két vízórát is be kellene ugyanígy bugyolálni. Az egyiket lehet, hogy majd Andrásra bízom.

Csomagolás előtt még beállítom a fűtést és elindítok egy mosogatást.

Hazafele egy kis autóstop, hogy a buszmegállóig se kelljen gyalog menni, Volánbusz, 1-es villamos, M4-es metró, 8 E autóbusz. Teljesen bejáratott ingyenes tömegközlekedés Gazdagréti tér és a Dömsödi bázis között. Igaz, hogy majdnem két óra, de kényelmes.

Közben a Bikás parki átszállásnál a kolbász Box-nál vettem egy sült kolbászt, kenyérrel házi csípős szósszal. A felét hazahoztam Áronnak.

Már 6 óra előtt otthon voltam Itthon. Jó meleg és Áron sütötte kétféle sütemény fogadott.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése